Minicamping 't Haasje , Grashoek,

Minicamping t Haasje
Minicamping t Haasje
Minicamping t Haasje
Minicamping t Haasje

Camping ‘t Haasje is een knusse, gezellige minicamping, landelijk en rustig gelegen op een terrein van 0,5 hectare. We zijn “officieel” begonnen in 2006. De opzet van onze camping is ontstaan omdat we hebben ervaren hoe moeilijk het is om met honden op vakantie te kunnen gaan, wij hebben namelijk zelf sledehonden.Op onze camping verblijven voornamelijk gasten met honden/huisdieren. Gezinnen zonder huisdieren zijn welkom, een geweldige therapie voor kinderen die schrik hebben voor honden en die over deze angst heen willen komen.

Minicamping 't Haasje in Grashoek en biedt accommodatie met gratis WiFi, een zithoek en een flatscreen-tv. De accommodatie beschikt over een sauna. De accommodaties hebben een volledig uitgeruste keuken met een eethoek, een magnetron en een koelkast. Een kookplaat en een waterkoker zijn ook aanwezig. Iedereen is welkom en bijna alles is mogelijk.

Omgeving

De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- of fietsroutes. Minicamping ’t Haasje is centraal gelegen in ’t Noord- en Midden Limburg aan de grens van Brabant. Een geweldige omgeving om te voet of met de fiets te verkennen. Binnen een straal van +/- 15 kilometer liggen de Nationale Parken, De Maasduinen, de Groote Peel, Leudal en De Deurnese- en Mariapeel. Historische plaatsen als Griendsveen, Deurne, Kessel en Baarlo bevinden zich ook binnen deze straal. De gemeente Horst aan de Maas in Noord-Limburg is gekozen tot Wandelgemeente van het Jaar 2010 waarvan het dorp Sevenum het meest vriendelijk is voor wandelaars en hoog scoort op het gebied van onverharde paden, bewegwijzering, routecontrole, themaroutes, informatie, bereikbaarheid en voorzieningen bij wandelpaden.

Noord- Brabant en Noord- en Midden Limburg heeft tal van natuurgebieden en is gevarieerd qua landschap en opbouw. De Peel is beroemd om haar vlaktes, vennen en moerassen. Leudal is juist rijk bebost en biedt een heel ander aanzicht. We brengen een aantal natuurgebieden onder uw aandacht. Genieten van de natuur kan natuurlijk ook tijdens het vissen op de mooiste visstekjes en in de prachtige tuinen die hier te vinden zijn.
Het drassige, weidse peellandschap van Nationaal Park De Groote Peel met als toegangspoort het bezoekerscentra Mijl op Zeven vormt de provinciegrens van Noord- Brabant en Limburg. Dit is een uniek natuurgebied voor wandelaars, door de vele knuppelbruggetjes over het water en de weidse uitzichten is de sfeer bijzonder.

In de omgeving van Minicamping 't Haasje

De faciliteiten van Minicamping 't Haasje

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: