Camping Nienoord , Leek,

 Camping Nienoord
Camping Nienoord
Camping Nienoord
Camping Nienoord
Stro-Hotel
Landgoed Ekenstein

Wilt u het echte kampeergevoel beleven waarbij u alle voorzieningen binnen handbereik heeft? Dan is onze kleine camping in Groningen iets speciaals. Op onze landgoedcamping hoeft niemand zich te vervelen. Gelegen op het prachtige Landgoed Nienoord op zo’n 15 minuten rijden vanaf de stad Groningen ligt Landgoedcamping Nienoord. Met 115 kampeerplaatsen en 9 verhuuraccommodaties zoals stacaravans en coco sweets. Onze accommodaties zijn geschikt voor zowel gezinnen, wandel- en fietsliefhebbers en senioren.

Camping Groningen op landgoed Nienoord beschikt over:
Diverse kampeervelden met speeltoestellen
Modern sanitair
Animatieteam tijdens de vakanties regio noord
Fiets verhuur in de nabije omgeving
Pannenkoekenrestaurant
Grote centrale speeltuin en diverse kleinere speeltuintjes op de velden en diverse verhuur accommodaties

Camperplaatsen Groningen vindt u natuurlijk op Landgoed camping Nienoord, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe. U bent van harte welkom met uw camper. Ook in de winter kunt u bij ons terecht, wij hebben een toilet en douche voorziening open. Elke camperplaats heeft stroom en is mooi groen gelegen.

Omgeving

Leek is een voormalige gemeente in Noord-Nederland, in het Westerkwartier van de provincie Groningen.
In een tuin van een huis aan de Allardsoogsterweg (Allardsoog) in het zuidwesten van de voormalige gemeente staat een grenspaal die het exacte punt markeert waar de drie provincies Groningen, Drenthe en Friesland en waar de gemeenten Noordenveld, Opsterland en Leek aan elkaar grensde.

Groningen ligt op 18 km van de accommodatie en Schiermonnikoog ligt op 43 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Eelde, op 26 km van Camping Nienoord.

 

In de omgeving van Camping Nienoord

De faciliteiten van Camping Nienoord