Camping het Bospad, Emmeloord,,

Camping het Bosbad
Camping het Bosbad
Camping het Bosbad
Camping het Bosbad

U kunt bij ons overnachten op een ruime kampeerplaats, een camperplaats, een trekkersplaats, in een knusse blokhut of comfortabele stacaravan. In onze gezellige bar met terras kunt u napraten over de dag, een praatje maken met mede-kampeerders en genieten van een drankje en/of een snack. Het is ook de plaats waar regelmatig animatie-activiteiten, zoals klaverjasavonden, plaatsvinden.

Camping het Bosbad (80 plaatsen) ligt in het Emmelerbos, dus heerlijk groen, en toch op loopafstand van het levendige centrum van Emmeloord. We zijn open van 1 april tot 1 november en ontvangen u dan graag als onze gast. Kom genieten van de rust en het ongedwongen sfeertje op onze camping: u bent van harte welkom!

Omgeving 

Camping Het Bosbad ligt er middenin! In dit bos is het heerlijk wandelen en fietsen. Breng met de kinderen vooral ook een bezoek aan de mooie en ruime kinderboerderij Het Emmelerbos! Hier worden ook regelmatig leuke thema(mid)dagen voor kinderen georganiseerd. Leuke fietsroutes genoeg in de omgeving. En wij zijn knooppunt (oftewel pleisterplaats) nummer 930. Welkom!

Dorpen en steden van de ‘Kust’ route
Herleef de geschiedenis van de Flevopolder en breng een bezoekaan het oude vissersdorp Urk, Hanzestad Kampen of voormalige kustdorpen Blokzijl, Kuinre en Vollenhove. Sla de balgstuw bij Ramspol ook niet over!

Hollands Venetië
Breng ook eens een bezoek aan Giethoorn, het Venetië van het Noorden en maak kennis met dit unieke dorp vanaf het water. U kunt zelf met een fluisterboot het dorp verkennen of u kunt inschepen op één van de rondvaartboten.

De prachtige Weerribben
Genieten van ongerepte natuur in het mooiste gebied van Nederland, zoals de Weerribben ook wel worden genoemd. Met de fiets, per kano of wandelend komt u langs de mooiste plekjes.

Orchideeënhoeve
Breng net zoals veel van onze campinggasten een bezoek aan de kleurrijke Orchideeënhoeve in Luttelgeest. Deze attractie is in 2012 door de ANWB uitgeroepen tot “Leukste uitje van Flevoland”!

Shoppen
Ook voor de winkelliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden in de omgeving. Op slechts 800 meter afstand bevindt zich een overdekt winkelcentrum. Bent u een echte ‘shop till you drop’-fan? Outletcentrum Bataviastad is dichtbij!

In de omgeving van Camping het Bospad

De faciliteiten van Camping het Bospad