Het Bastion Hotel , Nijmegen,

Het Bastion Hotel
Het Bastion Hotel
Het Bastion Hotel
Het Bastion Hotel

Het Bastion Hotel Nijmegen ligt ten westen van het levendige stadscentrum, vlak bij de snelweg A73. Het biedt eenvoudige toegang tot het gebied rond Nijmegen en tal van wandel- en fietsmogelijkheden. Sanadome Nijmegen bevindt zich op 2 km van de accommodatie en biedt wellnessfaciliteiten.

Het Bastion Hotel Nijmegen biedt een 24-uursreceptie, comfortabele kamers en een uitgebreide keuze aan à-la-cartegerechten in het sfeervolle restaurant.

U bent altijd welkom in de gezellige bar of lounge van het hotel. De lounge beschikt over een lcd-tv en ontspannende loungestoelen.

Het hotel biedt gratis WiFi in het hele gebouw. In de lobby staat een computer met internet waar u gratis gebruik van kunt maken.

Omgeving

Ontdek de sfeervolle winkelstraten in het historische stadscentrum van Nijmegen. Proef de sfeer van de oudste stad van Nederland op de Grote Markt of geniet van een wandeling in het Kronenburgerpark. Aan het water kun je de beroemde Waalbrug en diverse oorlogsmonumenten bezichtigen. Andere belangrijke locaties in Nijmegen zijn:

Grote Markt
Museum Het Valkhof
Het Goffertpark
Radboud UMC
De binnenstad
Marikenstraat
Radboud Universiteit
MuZIEum
Sportpark De Dennen
Binnenstad Nijmegen
Populaire evenementen

Het grootste evenement van Nijmegen is natuurlijk de Vierdaagse, “The Walk of the World”, die al sinds 1916 in de stad wordt georganiseerd. Andere jaarlijkse terugkerende evenementen, concerten en festivals zijn:

De Nijmeegse 4-daagse
Emporium
Vierdaagse-/zomerfeesten
FortaRock
De Mariken Winterfeesten
Down the Rabbit Hole

In de omgeving van Het Bastion Hotel

De faciliteiten van Het Bastion Hotel