Het Wapen van Drenthe, Roden,

Het wapen van Drenthe
Het wapen van Drenthe
Het wapen van Drenthe
Het wapen van Drenthe

Sfeervol 3 sterren familiehotel in Drenthe, in hartje Roden. Kom overnachten in één van onze comfortabele (thema)kamers. De boutiquekamers zijn in december 2018 gerestyled en hebben allemaal een eigen thema passend bij Roden en “Het Wapen van Drenthe”.
Er zijn 15 hotelkamers, waarvan 8 luxere boutiquekamers en 7 comfortkamers.

Alle kamers zijn voorzien van een gratis beveiligde WIFI netwerk, moderne badkamers met douche en/of bad en op 1 na hebben alle kamers een balkon of terras. De gerenoveerde boutiquekamers hebben als extra airconditioning, koffie- en theefaciliteiten en een koelkast.

Omgeving

Roden is voor velen bekend van Ot en Sien. De Havezathe Mensinge is één van de goedbewaarde monumenten die getuigen van de rijke geschiedenis van Roden.
In de omgeving van Roden vindt u mooie gevarieerde natuur met bos, heide en het fraaie stroomdallandschap van het Lieverse diepje. In het Roder bos kunt u prachtig wandelen en komt u langs diverse meeuwenvennetjes. Aan de rand van het bos is een uitkijktorentje, vanwaar u een panorama-uitzicht heeft over het stroomdallandschap van het Lieverse Diepje. In Roderwolde vindt u de beroemde monumentale olie- en korenmolen. Hierbij is tevens een museum gevestigd. Het “gevangenisdorp” Veenhuizen is zeer de moeite waard en ligt dichtbij. Hier kunt u ook heen via een bewegwijzerde fietsroute, die u vanuit het hotel kunt starten.

In de omgeving van Het Wapen van Drenthe

De faciliteiten van Het Wapen van Drenthe

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: