Apollo Hotel, Almere,

Apollo Hotel
Apollo Hotel
Apollo Hotel
Apollo Hotel

Het Apollo Hotel Almere City Centre lo heeft een moderne architectuur en bevindt zich in het hart van Almere, pal naast de stadsschouwburg. Restaurants, cafés en winkels zijn op wandelafstand te vinden. U kunt direct onder het hotel parkeren.

Elk van de 117 designkamers heeft een eigen moderne uitstraling en biedt uitzicht op de stad of het water. Een bureau en een flatscreen-tv zijn aanwezig. De eigen badkamer is uitgerust met een bad, een douche en een toilet. Het ontbijt is 24 uur per dag beschikbaar.

Het Apollo Hotel Almere City Centre heeft een eigen bar, de Bierfabriek genaamd, waar zelfgebrouwen bier wordt geserveerd.

Omgeving

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Almere is een jonge stad met een korte, maar zeer bijzondere geschiedenis. De stad, slechts 20 minuten gelegen van Amsterdam, heeft een kustlijn van 42 kilometer, prachtige natuur, indrukwekkende architectuur en vooral veel gezellige evenementen. Ga een heerlijk dagje fietsen langs het beroemde natuurgebied de Oostvaardersplassen of lekker shoppen in Almere Centrum.Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Elke laatste zondag van de maand kent Almere een ‘officiële' koopzondag, waarop vrijwel alle winkels open zijn. Het centrum van Almere Stad is verkozen tot beste binnenstad van Nederland.

In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en wandelen. Het Apollo Hotel Almere City Centre is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met eigen vervoer. Het centraal station van Almere is te voet in 10 minuten te bereiken. Met gemakkelijke toegang tot de snelweg zijn belangrijke locaties zoals Amsterdam, Schiphol en Utrecht slechts een klein eindje rijden.

In de omgeving van Apollo Hotel

De faciliteiten van Apollo Hotel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: