Beachhostel Holland, Katwijk,

Beachhostel Holland
Beachhostel Holland
Beachhostel Holland
Beachhostel Holland

Beachhostel Holland ligt op 200 meter van de boulevard en boven een populaire bar/eetcafé. Deze budgetaccommodatie bevindt zich in het centrum van Katwijk, aan de Nederlandse kust. WiFi is gratis beschikbaar.

Het hostel biedt kamers voor maximaal 6 personen. Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche en een toilet. Op de begane grond vindt u een eetcafé, een bar en een terras, waar u in het weekend samen met de lokale bevolking een drankje kunt drinken.

Omgeving

Katwijk is een kustplaats en gemeente in het noordwesten van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het verstedelijkte dorp is de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek.

De winkelstraten in het centrum van Katwijk aan Zee liggen op loopafstand van de:
parkeergarage Boulevard-Zeezijde
parkeergarage Tramstraat
parkeergarage Princehaven

Er zijn verschillende markten waar u iedere week terecht kunt voor uw groente, fruit, kleding of plezier. In de zomer kunt u ook naar de toeristenmarkt.

U kunt in de omgeving tal van activiteiten ondernemen, zoals surfen en kitesurfen. De accommodatie ligt op 2 minuten lopen van de bushalte Noordeinde, vanuit waar u rechtstreeks naar het centraal station van Leiden reist. U kunt vanaf dit station Schiphol en de stad Amsterdam gemakkelijk bereiken.

 

In de omgeving van Beachhostel Holland

De faciliteiten van Beachhostel Holland

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: