Hotel Old Dutch, Volendam,

Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch
Hotel Old Dutch

Hotel Old Dutch ligt direct aan de beroemde haven van Volendam. Het beschikt over een visrestaurant op het terrein en biedt kamers met een weids uitzicht op het IJsselmeer of het historische centrum van het dorp.

De kamers van het Old Dutch zijn voorzien van parketvloeren, designmeubels en verlichting. Ze hebben een flatscreentelevisie en een eigen badkamer.

Restaurant Le Pompadour biedt typische Volendamse recepten, waaronder kreeft, oesters en palingstoofpot. Bij de bar kunt u terecht voor verschillende drankjes. Een klein ontbijtbuffet is dagelijks beschikbaar.

Omgeving

Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Er zijn veel toeristische winkels langs de Dijk. De meest bezochte winkelcentrums zijn "Het Havenhof", "De Stient" en winkels langs "De Van Baarstraat".
De Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes, waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Het Doolhof waar men zich opeens in stille straatjes honderd jaar terug waant en de bootjes die af en aan varen naar het afgelegen Marken.

Wandelend of fietsend over De Dijk met een voortdurend uitzicht over het IJsselmeer wordt ook de natuurmens in de bezoeker aan Volendam wakker geschud. En trekt men een stukje verder Waterland in dan valt er veel te genieten van de graslanden die rijk zijn aan weidevogels, eenden, ganzen en zwanen. In de moerasgebieden en rietlanden huizen ook vele vogelsoorten in grote aantallen en vindt men een grote diversiteit in heideplanten, mossen, riet en grassen.

De bushalte Zeestraat ligt op 2 minuten wandelen van Hotel Old Dutch, en biedt verbindingen met het centraal station van Amsterdam in 30 minuten. Edam en Monnickendam liggen beide op minder dan 10 minuten rijden.

In de omgeving van Hotel Old Dutch

De faciliteiten van Hotel Old Dutch