B en B natuurhuisje 31302 , Rossum,

B&B natuurhuisje 31302
B&B natuurhuisje 31302
B&B natuurhuisje 31302
B&B natuurhuisje 31302

Dit natuurhuisje is geschikt voor mensen met behoefte aan privacy. De woning biedt ruimte aan maximaal twee personen, is geheel gelijkvloers en is van alle gemakken voorzien. De woning bestaat uit een slaapkamer, een douche met toilet, een woonkamer met open keuken. Vanuit de woning of vanaf het terras geniet je van een prachtig uitzicht over het Twentse coulisselandschap. Vanaf Pasen 2017 is het nieuw gebouwde appartement gereed. Het appartement heeft vloerverwarming en een eigen terras. Je beschikt over eigen terrasmeubilair.

Je kunt gebruikmaken van de ontbijtservice. Uiteraard is er WiFi en deze word je gratis aangeboden. Wens je gedurende het verblijf een fiets of E-bike geeft dat dan aan bij de reservering. In het appartement tref je fiets- en wandelkaarten aan. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is er een handdoekenpakket aanwezig. Je bent welkom vanaf 15.00 uur en het vertrek is rond 10.00 uur. Andere tijden zijn in overleg mogelijk.

Omgeving

Dit natuurhuisje ligt midden in Noord-Oost Twente nabij het kunststadje Ootmarsum. De vakantiewoning grenst aan het natuurgebied het Roderveld. Er zijn volop wandel- en fietsroutes vanaf de vakantiewoning. Prachtige natuurgebieden zijn ook het Springendal, landgoed het Singraven en het Lutterzand. Gezellige plaatsjes in de directe omgeving zijn Ootmarsum, Denekamp en de Lutte. De grote steden Enschede, Almelo en Hengelo liggen op 20 kilometer. Ook zijn de Duitste plaatsen Bad Bentheim, Nordhorn en Munster een bezoek meer dan waard. Fiets- en wandelkaarten zijn aanwezig. Of je nu houdt van saunabezoek, kunst, winkelen, golf of een bezoek aan de dierentuin, alles is mogelijk en dichterbij dan je denkt. Ook zijn er voldoende restaurants in de directe omgeving. Mocht je een dagje willen genieten van sauna en of wellnes, in de directe omgeving is voldoende keuze. Mocht je een dag creatief bezig willen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Bij het natuurhuisje is een atelier aanwezig waarvan je gebruik kunt maken. Graag nodigen wij je uit om enkele dagen heerlijk te onthaasten in Twente.

In de omgeving van B en B natuurhuisje 31302

De faciliteiten van B en B natuurhuisje 31302