Hotel Zwartewater, Zwartsluis,

Hotel Zwartewater
Hotel Zwartewater
Hotel Zwartewater
Hotel Zwartewater

Hotel Zwartewater is gelegen aan de rivier het Zwarte Water wat uitmond in het Zwarte Meer. Het terras en restaurant van het hotel is gelegen aan het water, hier geniet u van het uitgestrekte polderlandschap en de voorbij varende bootjes. Het dorpje Zwartsluis waar het hotel is gelegen bevindt zich dichtbij de plaatsen Zwolle, Steenwijk, Giethoorn en Emmeloord in de provincie Overijssel.

Hotel Zwartewater beschikt over 51 ruime stijlvolle hotelkamers. Deze kamers zijn allen voorzien van dagelijkse gemakken zoals badkamer met toiletartikelen, föhn, extra lange bedden, kabeltelevisie, telefoon, radio, dvd-speler, bureau en gratis WiFi. Dagelijks serveert Hotel Zwartewater een uitgebreid ontbijtbuffet, in de avond kunt u genieten van heerlijke gerechten in Restaurant Combuijs.

Het hotel zelf beschikt over vele faciliteiten u hoeft zich hier echt niet te vervelen! Zo kunt u gratis gebruik maken van het binnenzwembad of kunt u tegen vergoeding gebruik maken van de sauna, solarium, tennisbaan, squashbaan of bowlingbaan.

Omgeving

Zwartsluis is een Nederlands dorp en een Nederlandse havenplaats in de gemeente Zwartewaterland, Overijssel, gelegen op de plek waar het Zwarte Water en het Meppelerdiep samenkomen. Ontdek de omgeving van Noordwest Overijssel dat bekend staat om haar plassen, Giethoorn en de Belter- en de Beulakerwijden. Een gebied voor watersporters, fietsers en wandelaars. De kleine historische vissers- en havenplaatsjes als Blokzijl, Vollenhove en Hasselt zijn zeker een bezoekje waard. Even verder vindt u de charme van Drenthe en meer naar het noorden het nationaal park Weerribben-Wieden . Heeft u bijzondere wensen, vraag dan even advies bij "ontdek de IJsseldelta" of "beleef Zwartsluis".Zij kennen de buurt en weten de weg. Voor een kaart van de omgeving kunt u HIER klikken. Uiteraard is Zwartsluis ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt. Tevens zijn de IJsselhallen binnen 20 minuten rijden, goed bereikbaar.

In de omgeving van Hotel Zwartewater

De faciliteiten van Hotel Zwartewater

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: