Radisson Blu Palace Hotel, Noordwijk,

Radisson Blu Palace Hotel
Radisson Blu Palace Hotel
Radisson Blu Palace Hotel
Radisson Blu Palace Hotel

Schitterend gelegen in Noordwijk, vindt je het stijlvolle en luxe Radisson Blu Palace Hotel. Dit 4-sterrenhotel beschikt over perfecte comfort, een overvloed aan faciliteiten, culinaire hoogstandjes en onovertroffen gastheerschap. Het indrukwekkende hotel ligt op slechts enkele meters van het strand en de boulevard.

Het Radisson Blu Palace Hotel heeft 120 hotelkamers en suites, de kamers zijn standaard voorzien van telefoon, televisie, gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten, bureau, zitje en een badkamer met douche en toilet. Een hapje en drankje kun je doen in het gastronomische Brasserie & Terrace Circles, de trendy Dunes Lounge & Bar en bij Paul's Bar. Het uitgebreide Palace Wellness Center, de fitness ruimte (450 m2) en het voortreffelijke restaurant, zorgen voor een heerlijk luxe gevoel.

Omgeving

Noordwijk heeft, door haar prachtige ligging aan het strand, voor elk jaargetijde vermaak. In de zomer zijn de stranden van Noordwijk gevuld met zonaanbidders en in het najaar tref je er vele mensen die komen om uit te waaien. Verder zijn er leuke restaurantjes en winkeltjes te vinden in Noordwijk aan zee. Maar ook in de omgeving van Noordwijk is voldoende te doen. De shopstad Leiden ligt niet ver weg en ook de beroemde Keukenhof is een bezoek waard.

In de omgeving van Radisson Blu Palace Hotel

De faciliteiten van Radisson Blu Palace Hotel