B en B Notterveld, Notter,

Deze Bed and Breakfast in Notter is gelegen tegen de Sallandse Heuvelrug. Overnacht in één van de vier gezellige kamers of in het appartementje in onze authentieke boerderij. De boerderij is rustiek gelegen in een agrarische en bosrijke omgeving. Geniet van het mooie en idyllische landschap. Na een goede nachtrust, bieden we u een heerlijk ontbijt, waarna u met nieuwe energie de dag kunt beginnen.

Wij hebben een boerderij met jongvee en melkkoeien. Inmiddels is ons melkveebedrijf uitgebreid met verschillende neventakken zoals een ambachtelijk timmerbedrijfje. In de achterliggende jaren is ook het idee geboren om een Bed and Breakfast te beginnen voor de vele wandelaars en fietsers die worden aangetrokken door het afwisselende Twentse landschap.

Omgeving

Notter ligt tussen Wierden en de Huurne, Rectum, Rijssen, Zuna, Noetsele en Nijverdal in. De agrarische sector is voor de buurschap altijd bepalend geweest. Het gebied kende dan ook lang een eigen boerenbond. De buurtschap Notter bestaat uit Notter, de Grimberg, het Grimbergerveld, de Nottermors, het Notterveld en de Eversberg. De gemeente Wierden heeft een groot deel van het grondgebied van Notter verkocht aan de naastgelegen gemeente Hellendoorn voor de uitbreiding van Nijverda.

Notter is een buurtschap in de prachtige streek Twente. Het coulisselandschap van Twente is het ideale decor voor een lange fiets- of wandeltocht. De provincie Overijssel kent mooie natuurgebieden, waaronder het indrukwekkende Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. In dit gebied kun je uren dwalen en in alle rust genieten van de mooie natuur. De B&B in Notter zijn is de perfecte uitvalsbasis voor lange fiets- en wandeltochten door het Twentse landschap. Gezellige plaatsen als Almelo zijn gemakkelijk te bereiken, waardoor er altijd wel iets te beleven valt in de omgeving van Notter!

 

Foto´s van B en B Notterveld

In de omgeving van B en B Notterveld

De faciliteiten van B en B Notterveld