B en B Van Beijden, Overasselt,

B&B Van Beijden
B&B Van Beijden
B&B Van Beijden
B&B Van Beijden

Deze bed and breakfast is gelegen in een monumentale boerderij uit 1671. De boerderij ligt op loopafstand van het natuurgebied Overasseltse en Hatertse Vennen en op een kleine tien kilometer van Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Er zijn twee gastenkamers, elk met een eigen karakter en moderne, luxe sanitaire voorzieningen.

Buslijn 9 rijdt vanaf Nijmegen Centraal Station en stopt op honderd meter van de boerderij.

Omgeving
Vanuit de B&B loopt u of fietst zo naar de Hatertse- en Overasseltsevennen, een schitterend vennengebied waar u uren kunt wandelen of fietsen. Het gebied bestaat uit twintig vennen en de omliggende rivierdijken, heidevelden en bossen. Aan de rand van het vennengebied bevindt zich de vijftiende eeuwse ruïne van de St. Walrickkapel en de daarnaast gelegen zomereik die vereerd wordt als de ‘Koortsboom van Overasselt’.

De oudste stad van Nederland kent vele leuke en mooie bezienswaardigheden. Er zijn verschillende musea zoals Museum Het Valkhof en het muZIEum. Nijmegen is een studentenstad en er zijn dan ook vele uitgaansmogelijkheden, bijvoorbeeld op de Grote markt of op het Koningsplein. Ook in het Honigcomplex, de oude Honigfabriek, in Nijmegen West is van alles te doen, van uiteten tot dancefeesten en voorstellingen. In de binnenstad van Nijmegen is het gezellig winkelen, niet alleen in de grote winkelstraten, maar ga ook eens kijken in de Hezelstraat, de oudste winkelstraat van Nederland.

In de omgeving van B en B Van Beijden

De faciliteiten van B en B Van Beijden

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: