Restaurant De Kleine Haag, Noordeinde,

Restaurant De Kleine Haag
Restaurant De Kleine Haag
Restaurant De Kleine Haag
Restaurant De Kleine Haag

Restaurant De Kleine Haag is gelegen in Noordeinde, in de provincie Noord-Holland. In het gezellige restaurant De Kleine Haag heerst een ongedwongen sfeer.
In de traditionele keuken word met verse, en zoveel mogelijk biologische, duurzame en/of fair trade producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers gewerkt.De meeste gerechten worden à la minute bereid, sommige gerechten worden in een houtgestookte steenoven op traditionele manier bereid.

Kwaliteit staat altijd voorop en wij streven ernaar een zeer uitgebreid aanbod van verse gerechten te serveren.

Naast à la carte lunch en diners, die à la minute worden bereid, kunnen bezoekers ook kiezen voor de 'meze'. Dit is een mediterrane manier van dineren, waarbij de kok eerst allerlei koude en daarna warme voorgerechten serveert, daarna de hoofdgerechten vis, vlees en gevogelte en tot slot een grand dessert. De gasten geven zelf aan wanneer ze genoeg hebben gehad!

Omgeving

Noordeinde is een dorp in de gemeente Alkmaar, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het dorp is naast een kern van traditionele families zeer in trek bij stedelingen. Het dorp ligt net ten noorden van Graft aan 't Meertje, een klein meertje of grote waterplas waarop ook gevaren kan worden. Verder heeft het een eigen polder, de Noordeindermeerpolder, een voormalig meer net ten noorden van Noordeinde. Aan de rand van deze polder, net voorbij het dorpje op het grondgebied van Grootschermer staat er een weidemolen, Weidemolen Grootschermer. In het dorpje zelf staat een onopvallend kerkje uit de 19e eeuw, een doopsgezinde Vermaning.

Tot en met 31 december 2014 was Noordeinde onderdeel van de gemeente Graft-De Rijp, die op 1 januari 2015 is opgegaan in de gemeente Alkmaar.

 

In de omgeving van Restaurant De Kleine Haag

De faciliteiten van Restaurant De Kleine Haag

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: