Pannenkoekenhuis Oude Maas, Barendrecht,

Pannenkoekenhuis Oude Maas
Pannenkoekenhuis Oude Maas
Pannenkoekenhuis Oude Maas
Pannenkoekenhuis Oude Maas

Het oud Hollands thema-restaurant, gespecialiseerd in ambachtelijk, goudgeel en knapperig gebakken koeken, bevindt zich langs de oever van de gelijknamige rivier op de grens van Barendrecht en Heerjansdam in een recreatiegebied dat sinds jaar en dag voor veel mensen uit de regio en rustieke interieur met Brabants bonte gordijnen, Delftsblauw accenten en antiek gereedschap als wanddecoratie geven het idee dat je terug bent beland in de “goeie ouwe” tijd. De tijd van Ot en Sien met de sfeer van Anton Pieck of Hans en Grietje. Dit is de sfeer die je proeft wanneer de temperaturen buiten dalen en de grote, centraal geplaatste openhaard brandt, maar ook gedurende de zomermaanden als de grote raampartijen wijd open staan en de geuren van het platteland zich mengen met die van, naar keuze zoet of hartig, vers gebakken pannenkoeken.

In de winter brandt de centraal gesitueerde grote open haard en er is altijd een bescheiden muziekje op de achtergrond. In de 3 verwarmde serres is het goed toeven; onze vriendelijke bediening serveert u graag een kopje koffie, een lekkere pannenkoek of een drankje en een hapje tijdens een gezellig dagje uit of partijtje.

Omgeving

Barendrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Barendrecht ligt ten zuiden van de stad Rotterdam. In Barendrecht wonen ongeveer vijftigduizend mensen. Ten zuiden van Barendrecht stroomt de Oude Maas, een rivier waarlangs u interessante natuurgebieden kunt bezoeken. In Barendrecht zelf kunt enkele interessante culturele bezienswaardigheden bekijken. In Barendrecht zijn diverse oude boerderijen en andere gebouwen te zien, zoals de Pendrechtse Molen, de Watertoren, de dorpskerk en huize Waalesteyn. Maak een rondvaarttocht over een van de vele waterwegen van Rotterdam, bezoek een concert- of theatervoorstelling in Ahoy of ga winkelen in de bruisende winkelstad.

 

In de omgeving van Pannenkoekenhuis Oude Maas

De faciliteiten van Pannenkoekenhuis Oude Maas

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht:

Door: Jelle

Waardering: 9 / 10
Verbleven van 03-03-2019 tot 03-03-2019
Bericht: Dit is echt een leuk kinderuitje. En de pannekoeken zijn echt goed.
Geschreven op: 31-03-2019