Speelparadijs Pannenkoekenhuis , Voorst,

Speelparadijs Pannenkoekenhuis
Speelparadijs Pannenkoekenhuis
Speelparadijs Pannenkoekenhuis
Speelparadijs Pannenkoekenhuis

Pannenkoekenhuis Voorst is gelegen in Voorst in de provincie Gelderland. Het is een binnen- en buitenspeelparadijs, met als enige verplichting het nuttigen van een pannenkoek of ander gerecht van de menukaart. Spelen, klimmen, glijden, draaien, rennen en joelen. De speeltoestellen zijn: Pankie's Pirate Splash, de Bumper Cars, Pankie's Choco Cups, Mini Zweef, Safaritrein, Aladdin, Minicars & shoppers, de paardencarrousel en nog veel meer.

In dit kindvriendelijke restaurant is er keuze uit tientallen soorten pannenkoeken, maar natuurlijk behoort ook een lekker frietje met snack tot de mogelijkheden. Voor degenen die even geen zin hebben in pannenkoek of friet zijn er ook diverse andere hoofdgerechten en lekkernijen te vinden op onze menukaart.

Jouw ideale bestemming voor een gezellig dagje uit in de gemeente Voorst bestaat uit drie onderdelen: een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én een pannenkoekenrestaurant. Volop kinderplezier en álle ingrediënten voor een ideaal dagje uit met de kinderen! Vanuit ons restaurant en terras is er een goed overzicht over de spelende kinderen en ook ons personeel houdt natuurlijk altijd een oogje in 't zeil.

Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst biedt met geweldige eet- én speelmogelijkheden ook de perfecte uitkomst voor kinderfeestjes, schoolreisjes & familiedagen. In ons restaurant kunnen er desgewenst ook lange tafels worden gemaakt waaraan je met je hele familie, schoolklas of ál je vriendjes en vriendinnetjes kunt aanschuiven.

Omgeving

Voorst is een gemeente in de provincie Gelderland. Tussen Veluwe en IJssel, in de stedendriehoek van Zutphen, Apeldoorn en Deventer ligt de gemeente Voorst. Een gemeente die even veelzijdig is in haar historie als in haar landschappen. In het noorden van de gemeente de zandige oeverwal met de grote rechte kavels, in het zuiden van de gemeente de kleinere éénmans-essen afgeschermd door houtsingels en houtwallen. Met daartussen de uiterwaarden met de vruchtbare, kalkrijke gronden die grotendeels al eeuwenlang in gebruik zijn als weiland. De weilanden zijn van groot belang voor weidevogels en ganzen. Een prachtig gebied om te wandelen en/of fietsen en te genieten van de vele landgoederen en statige (IJssel)boerderijen. De gemeente voorst bestaat uit de volgende twaalf kernen: Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, De Vecht, Voorst, Wilp en Wilp-Achterhoek.

In de omgeving van Speelparadijs Pannenkoekenhuis

De faciliteiten van Speelparadijs Pannenkoekenhuis

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: