Picknickers, Terherne,

Picknickers
Picknickers
Picknickers
Picknickers

Picknickers is een nieuw restaurant en hippe foodbar aan de rand van Terherne met uitzicht over het Sneekermeer. We serveren dagelijks de lekkerste gerechten, in een aangename en ontspannen omgeving.

Met een groot terras, een gezellige foodbar en een prachtig landschap om ons heen kan je je hart ophalen aan een sterke espresso, uitgebreide ontbijtjes, een verfrissende lunch of een smaakvol diner. Maar we heten niet voor niets Picknickers. Veel van onze producten zijn er ook als ‘to go’ variant. Zo kan je ook op andere locaties genieten van al het goeds dat we te bieden hebben!

Op onze kaart vind je echt goede koffie (geselecteerd en gezet door een gecertificeerde barista) en thee met huisgemaakt gebak, gezonde ontbijtjes, verschillende sandwiches en lunches en meerdere kleine gerechten voor bij de borrel. Daarnaast is er een wisselend 3 gangen menu en de lekkerste vers gesneden (Friese) frieten voor ’s avonds. De gerechten kenmerken zich door herkenbare, eerlijke producten uit de regio met pure smaken. Wat je ziet, dat proef je. Onze producten kom je niet snel ergens anders in Friesland tegen, we proberen zo uniek mogelijk te blijven.

Omgeving

Terhorne is een dorp in de gemeente De Friese Meren, in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp ligt ten noorden van Joure, tussen het Sneekermeer en de Goëngarijpster-, Terkaplester- en Terhornsterpoelen. De grootste inkomstenbron van Terhorne is het toerisme. In het dorp bevinden zich jachthavens, hotels, recreatieparken en campings die zich voornamelijk richten op de watersport.

Verder bevindt zich in het dorp het Ervarium van het Kamelonavontuur of ook wel het Kameleondorp. De oorsprong van dit attractiepark is gelegen in het feit dat bewoners van het dorp Terhorne (ook wel 'Poasken' genoemd) menen dat Terhorne het dorp is waar de kinderboekenserie de Kameleon gesitueerd is.

Op het tot het Kameleondorp behorende eiland Grootzand staat een Amerikaanse windmotor. Een kleinere windmotor staat iets dichter bij het dorp op het andere eiland Kleinzand.

In de omgeving van Picknickers

De faciliteiten van Picknickers