Mondo Verde , Landgraaf,

Mondo Verde
Mondo Verde
Mondo Verde
Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde of kortweg Mondo Verde is een 25 hectare groot, thema- en attractiepark, gelegen in Park Gravenrode, Landgraaf. In Mondo Verde worden vooral internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur. Ook kan men hier gebruikmaken van een aantal attracties en worden er dieren gehouden.

Mondo verde is een park met verschillende thema's. De prachtige wereldtuinen, het spannende Dinofauna, de veelzijdige dierenwereld en natuurlijk de heerlijke attracties.Mondo Verde is een belevenis voor elke bezoeker, jong en oud. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in ons actieve gedeelte van het park. Ouderen vinden rust en pracht in de wereldtuinen. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de mindervaliden. Mondo Verde is geheel toegankelijk met de rolstoel en/of rollator. Bovendien zijn rolstoelen beschikbaar bij de ingang.

Omgeving

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg. In Landgraaf is het Strijthagerbeekdal met de Strijthagerbeek gelegen: een gevarieerd natuurgebied dat in beheer is bij Natuurmonumenten. Landgraaf is gelegen tussen Kerkrade, Heerlen en Brunssum, midden in de regio Parkstad Limburg. De toeristische toppers zijn Pinkpop en SnowWorld, maar de gemeente heeft nog veel meer bijzondere attracties te bieden. Ook kun je er de nodige cultuurhistorische parels en idyllische stukjes natuur ontdekken. Er is voor ieder wat wils. Van rust in het groen tot de dynamiek van een stad. Landgraaf is rijk aan kastelen, boerderijen en diverse andere monumenten en daardoor uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers die een stukje cultuur en verleden willen ervaren. Op de grens van Landgraaf, Kerkrade en Heerlen ligt Park Gravenrode, het toeristisch-recreatieve gebied dat de gemeente bijzonder interessant maakt voor toeristen.

 

 

In de omgeving van Mondo Verde

De faciliteiten van Mondo Verde

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: