Hotel De Dikke Van Dale, Sluis,

Hotel De Dikke Van Dale
Hotel De Dikke Van Dale
Hotel De Dikke Van Dale
Hotel De Dikke Van Dale

Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale is gevestigd in een 17e eeuws klooster en ligt in het vestingstadje Sluis. Reizigers hebben er uitzicht op een groene tuin en kunnen op een leuk terras genieten van de Zeeuwse zon.

De kamers zijn voorzien van een televisie, bureau en kluis. Tegen een toeslag kunnen (baby)bedden op de kamer worden bijgezet. Verder kunnen gasten bestellingen doen via roomservice.

Gasten kunnen 24 uur per dag bij de receptie terecht met vragen, of om hun bagage op te slaan. Verder beschikt het hotel over een casino en een tuin. Bij het hotel zijn gratis parkeerplaatsen.

Iedere ochtend kunnen gasten aanschuiven bij een gratis ontbijtbuffet. Hotelrestaurant Johan Hendrik serveert een ruime keuze aan lunches en diners à la carte. Ook zijn er een loungebar en een sfeervol terras.

Omgeving

Sluis is een vestingstad in het westen van Zeeuws-Vlaanderen, in de Nederlandse provincie Zeeland. De gemeente waartoe het stadje behoort heet eveneens Sluis, maar de hoofdplaats van deze gemeente is Oostburg. Door de perfecte ligging van het hotel, op de grens van België, zijn culturele uitstapjes naar steden als Brugge, Gent of Knokke mogelijk. Deze Belgische steden staan bekend om hun gezellige en historische centrum waar u diverse winkels en horecagelegenheden treft. Ook kunt u heerlijk uitwaaien aan het Zeeuwse strand Cadzand.

Naast stedelijk vertier zit u hier ook voor flora en fauna goed. Zo ligt natuurgebied Het Zwin dichtbij waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. Waar u ook naar op zoek bent, Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale is de perfecte bestemming wanneer u er even tussenuit wilt in eigen land.

Sluis is een leuke plaats om te bezoeken tijdens een vakantie in Zeeland. Als het weer wat minder is om naar het strand te gaan dat is Sluis een leuk alternatief. Van oudsher had Sluis de naam om voornamelijk uit sexshops te bestaan. Dit is echter al jaren niet meer het geval en tegenwoordig kan men heerlijk winkelen in Sluis. In de zomermaanden zijn er overal gezellige terrasjes te vinden waar je dan onder het genot van een Belgisch biertje tot rust kan komen. Sluis staat al jaren bekend om zijn hoge kwalitatieve horeca gelegenheden.

 

In de omgeving van Hotel De Dikke Van Dale

De faciliteiten van Hotel De Dikke Van Dale