Aquarius Hotel, Scheveningen ,

Aquarius Hotel
Aquarius Hotel
Aquarius Hotel
Aquarius Hotel

Aquarius Hotel, een comfortabel klassiek hotel, ligt aan de boulevard en biedt ambiance in een rustig deel van Scheveningen.Het Aquarius Hotel heeft 37 rookvrije hotelkamers, zijn vrij ruim en aantrekkelijk ingericht. De helft van de hotelkamers hebben uitzicht op het strand en over zee, sommige hebben een balkon waar u de heerlijke zeelucht in kunt ademen. De kamers zijn voorzien van wifi en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, tevens is er een minibar en safe om uw verblijf zo optimaal mogelijk te maken. Moet u nog even werken, iedere kamer heeft een ruim bureau.

Genieten van uw favoriete drankje, dat kan in de knusse bar of op het terras.

Omgeving

Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag, genoemd naar een vissersplaats die vervolgens opging in een badplaats en wijk in Den Haag. Scheveningen biedt het hele jaar door diverse grote evenementen, festivals, optredens, strandfeesten en markten. Hap de eerste haring op Vlaggetjesdag, vergaap je aan de shows tijdens het Vuurwerkfestival en bewonder 's zomers de sportieve lijven in het Beach Stadium.

Ook bij slecht weer is het aan het strand goed toeven: de verschillende attracties en musea in de Haagse badplaats zijn een prima alternatief bij regen, zeker voor kinderen. Sta oog in oog met haaien, piranha's, roggen en zeepaardjes in SEA LIFE. Breng een bezoek aan Muzee Scheveningen waar je alles leert over de geschiedenis van het oude vissersdorp. Of bezoek een tentoonstelling in één van de meest bijzondere musea van Nederland, Beelden aan Zee, half verscholen in de duinen.

Met duizenden hectare aan duingebieden en parken biedt Scheveningen alle ruimte om te genieten van vrijheid en de natuur. De komende jaren ontstaat met Nationaal Park Hollandse Duinen bovendien een 43 kilometer lang aaneengesloten kustlandschap in Zuid-Holland, waar onder andere Meijendel en het Westduinpark in Den Haag deel van uitmaken.

Scheveningen kent een aaneenschakeling van winkelgebieden die worden gekarakteriseerd door kleine speciaalzaken afgewisseld met een grote hoeveelheid gezellige lunchtentjes en restaurants. Natuurlijk vind je er tal van surfshops waar je hippe boards, zwemkleding en zonnebrillen kunt aanschaffen. Maar er zijn ook genoeg kledingzaken, modeboetiekjes en schoenenwinkels waar de echte shopaholics zich volop kunnen uitleven.

Zon, zee, lekker eten, muziek: het strand is een perfecte plek om een avondje uit te gaan! Tijdens de zomermaanden gaat er geen weekend voorbij of er is wel een leuk strandfeest in één van de beachclubs op Scheveningen. In het Circustheater geniet je van de grootste Joop van den Ende-musicals en de grappigste cabaretvoorstellingen. Bij Tasty Comedy op De Pier kun je aanschuiven voor een hilarische show in combinatie met heerlijk eten en drinken. En in het casino beleef je altijd een leuke avond!

De mooiste locaties die Scheveningen te bieden heeft bevinden zich op loopafstand van het Aquarius Hotel. Op enkele minuten lopen liggen de haltes voor bus en tram die u rechtstreeks naar Den Haag en Delft brengen. Amsterdam ligt slechts op 45 minuten afstand.

 

In de omgeving van Aquarius Hotel

De faciliteiten van Aquarius Hotel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: