Klokhuus, 's-Heer Arendskerke,

Klok’uus
Klok’uus
Klok’uus
Klok’uus
Klok’uus
Klok’uus

In een prachtige omgeving tussen de boomgaarden en het Poelbos vind je Klok’uus in Zeeland, vlakbij Goes. Zomaar binnenwaaien met de kinderen, een gelegenheid vieren of een activiteit op maat: het kan hier allemaal.
Klok'uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buiten spelen voor kleine en grotere kids. Voor volwassenen is er volop actie - beleef bijvoorbeeld een leuke dag uit met Lasergame, Boerengolf of Arrow Play. Sluit de dag af met een diner in ons gezellige restaurant. Wij serveren verse en heerlijke gerechten bereidt van streekproducten.

Vijftien jaar geleden was Klok'uus nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden. Deze mooie omgeving maakt Klok'uus perfect als uitvalbasis voor een ontspannen dagje uit. Klok'uus staat voor een dagje uit voor het hele gezin, waarin gastvrijheid centraal staat. Neem gerust contact met ons op, wij staan klaar om uw vragen en opmerkingen te behandelen.

Omgeving

's-Heer Arendskerke is een dorp in de gemeente Goes, in de Nederlandse provincie Zeeland. s-Heer Arendskerke is een combinatie van een kerkringdorp en een voorstraatdorp. Het dorp ‘s-Heer ligt op Zuid-Beveland. Het ligt vlakbij winkelstad Goes en aan de snelweg A58.
‘s-Heer Arendskerke ontstaan rond 1100 aan de Schenge. Een voormalig vaarwater tussen Zuid-Beveland en het eiland Wolphaartsdijk. Vanuit de haven voer men naar bijvoorbeeld Veere, Antwerpen, Rotterdam, Goes en naar de andere dorpen in de omgeving. ’s-Heer Arendskerke is genoemd naar de slotheer, Heer Arend, een van de heren Van Schenge. In die tijd werd er een kasteel gebouwd. De haven en het kasteel zijn inmiddels verdwenen. De stenen van het kasteel werden gebruikt als dijkversterking.

De steden en dorpen in Zeeland vertellen veel over vroeger tijden. Molens, kerken, zelfs kastelen. Ze laten de geschiedenis van een plek of streek zien. Veel molens zijn nog in gebruik, sommige kastelen kun je bezichtigen. De kerken in Zeeland nemen nog steeds een prominente plek in.

In de omgeving van Klokhuus

De faciliteiten van Klokhuus