B en B van Huis van Steen, Lelystad ,

B&B van Steen
B&B van Steen
B&B van Steen
B&B van Steen

Dit bed & breakfast heeft een Afrikaans thema en biedt uniek ingerichte kamers met gratis WiFi op 3 kilometer afstand van het centrum van Lelystad. Het Huis van Steen heeft een beeldentuin, en biedt een fietsverhuurservice en een rustige locatie met uitzicht op de tuin en het water.

Het B&B van Steen beschikt over kamers met uitzicht over de tuin, en een flatscreen-tv met satellietzenders en een dvd-speler. Ze hebben tevens een koelkast en thee- en koffiefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een douche, een haardroger, en gratis toiletartikelen.

Omgeving

Het Batavia Museum en een outletwinkelcentrum bevinden zich op 600 meter afstand. Het Huis van Steen ligt op 5 minuten rijden van de Golfclub Flevoland. Het vluchtthemapark Aviodome kan op 20 minuten rijden met de auto gevonden worden. Er is gratis eigen parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein.

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland.Samen met de gemeente Dronten en een klein stukje van de gemeente Zeewolde vormt Lelystad de polder Oostelijk Flevoland.

Lelystad heeft een aantal toeristische attracties. Het bekendst zijn:

De reconstructie van het VOC-schip Batavia
De gestagneerde reconstructie (in aanbouw) van een linieschip van de admiraliteit van de Maze en vlaggenschip van Michiel de Ruyter, Hr. Ms. De Zeven Provinciën
De reconstructie van een 17de eeuws Waterschip.
Batavia Stad
Batavia-haven met de "Kamper" bruine vloot, grote, historische schepen waarmee dagtrips gemaakt kunnen worden op het IJssel- en Markermeer.
Het Nieuw Land Erfgoedcentrum
Het Racm Lelystad (Rijksdienst voor architectuur, cultuurlandschap en monumenten), een instituut voor scheepsarcheologie, toegankelijk via de Bataviawerf
De Oostvaardersplassen, een groot natuurgebied met onder andere wilde konikpaarden, Heckrunderen, edelherten en diverse vogels, waaronder de zeldzame zeearend.
Natuurpark Lelystad met onder andere wisenten, Pater-Davidsherten, elanden, ooievaars en kleinklauwotters.
Aviodrome, luchtvaartmuseum, gevestigd op het vliegveld Lelystad Airport, ten zuiden van de stad. Het vliegveld is een uitwijkvliegveld voor het zakelijk vliegverkeer van Schiphol en met de verhuizing van het Aviodrome (voorheen Aviodome) van Schiphol naar Lelystad, heeft de stad er een toeristische attractie bij. Er zijn plannen om de Lelystadse luchthaven fors uit te breiden.
De grote landschapskunstwerken Observatorium Robert Morris tussen Lelystad en Swifterbant en Exposure van Antony Gormley op de strekdam bij de Houtribsluizen aan de N302.
Het voormalige Werkeiland nabij Lelystad-Haven
Bijzondere architectuur in de vorm van de Zilverparkkade en het Agoratheater
Het kunstwerk de zuil van Lely

Foto´s van B en B van Huis van Steen

In de omgeving van B en B van Huis van Steen

De faciliteiten van B en B van Huis van Steen

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: