B&B Gebr. de Muynck b.v., Vlissingen,

B&B Gebr. de Muynck b.v.
B&B Gebr. de Muynck b.v.
B&B Gebr. de Muynck b.v.
B&B Gebr. de Muynck b.v.

B&B Gebr. de Muynck biedt eenvoudig ingerichte kamers en studio's in Vlissingen, op slechts 15 minuten lopen van het zandstrand, de duinen en het bos. U loopt vanaf de B&B in 10 minuten naar het centrum.

De kamers van B&B Kamerverhuur Gebr. de Muynck zijn uitgerust met een televisie. Ze beschikken ofwel over een een eigen douche en toilet, of delen een badkamer.

Het treinstation van Vlissingen vindt u op 15 minuten lopen. Vanaf De Muynck is het zo'n 10 minuten rijden naar het centrum van Middelburg. Bergen op Zoom ligt op 40 minuten rijden met de auto. U kunt gratis parkeren bij de B&B.

Omgeving

Vlissingen is een plaats (stad) en een gemeente in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen aan de noordzijde van de monding van de Westerschelde op het voormalige eiland Walcheren.
De gemeenten Middelburg en Vlissingen vormen samen een samenhangend stedelijk gebied (soms aangeduid als "de kernstad van Zeeland") met meer dan 90.000 inwoners.

Vlissingen is met het beschermde stadsgezicht een van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. In de zomermaanden trekken de Boulevards, het Nollestrand en het Badstrand vele toeristen en Vlissingers, zo'n 300.000 mensen per jaar. Op de zuidelijke pier staat een windorgel, dat bestaat uit bamboepijpen (met diverse gaten). Bij krachtige wind klinkt dit vagelijk als een koor.

Het oude centrum telt zo'n 300 monumenten, waardoor de stad de 30e monumentenstad van Nederland is. De stad heeft mede door deze monumenten maar ook door de ligging aan de Westerschelde, de robuuste en ongepolijste gebouwen in het Scheldekwartier en het drukke scheepvaartverkeer op de rede een maritiem karakter. Het spel van water en wind zorgt iedere dag voor een andere sfeer in de stad. De Westerschelde kent veel ondiepe plekken waardoor bij de meeste schepen een loods aan boord komt. Vanaf de boulevards is de beloodsing van de schepen goed te volgen.

In de wijken Pauwenburg, Papegaaienburg en het Spaans Kwartier zijn kleine winkelcentra. De belangrijkste winkelgebieden in de gemeente Vlissingen liggen in het centrum van Oost-Souburg (Kanaalstraat, Paspoortstraat en Oranjeplein) en het centrum van Vlissingen (Walstraat, Scheldestraat, Scheldeplein, Lange Zelke, Spuistraat en St. Jacobsstraat). In de toekomstige wijk Scheldekwartier komen ook winkels.

In Vlissingen zijn verschillende stranden te vinden. Het bekendste strand is het Badstrand, onderaan de Boulevards. Ook is er nog het Nollestrand dat zich bevindt tussen het Windorgel en het Nollebos. Verder zijn er nog stranden tussen het Nollestrand en Westduin. Vlak bij de Oranjemolen onder de Groene Boulevard ligt een klein strandje genaamd Uncle Beach.

 

 

In de omgeving van B&B Gebr. de Muynck b.v.

De faciliteiten van B&B Gebr. de Muynck b.v.

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: