Camping Bospad hoeven, Hoeven,

Camping Bospad hoeven
Camping Bospad hoeven
Camping Bospad hoeven
Camping Bospad hoeven

In de bosrijke omgeving van West-Brabant ligt ons park Bosbad Hoeven. Een fantastische camping met het spectaculaire waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten en in 2019 geopend van 20 april t/m 1 september) en binnenspeeltuin. Door het enorme aanbod aan faciliteiten en de gevarieerde omgeving is het de ideale vakantiebestemming (kort of lang) voor gezinnen met kleine kinderen én tieners! In het voor- en najaar is het voor rustzoekers een heerlijke uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door Bourgondisch Brabant.

Of u nu wilt genieten van een ruime huurcaravan, een luxe chalet, een compleet ingerichte tent of lekker wilt kamperen met uw eigen caravan, camper of tent; op Molecaten Park Bosbad Hoeven kan het allemaal. Altijd geniet u er van het gemoedelijke campingsfeertje en de verzorgde faciliteiten voor een ontspannen vakantie.

De gezellige camping Bosbad Hoeven heeft fraai aangelegde kampeervelden welke worden omringd door mooie bomen. De natuurlijke begroeiing en aanplant bieden de comfortplaatsen beschutting en privacy. Op de camping vindt u twee sanitairgebouwen met ruime (familie)douches en aangename vloerverwarming voor de koude dagen.

Op Molecaten Park Bosbad Hoeven hebben we speciale camperplaatsen!

plaatsing van één camper en één bijzettent (max. 6m²)
aansluiting op water, riool, elektra (10 amp.) en CAI (alleen digitaal signaal)
onverharde plaats
WiFi, tegen betaling
huisdier niet toegestaan

Omgeving

Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt tussen Etten-Leur en Oudenbosch. In Hoeven is er weekmarkt op donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur. Ook zijn er enkele winkelvoorzieningen.Hoeven is bereikbaar via de A58. Openbaar vervoer is er via de Arriva buslijn 311 van Breda naar Oud-Gastel via Etten-Leur. De dichtstbijzijnde treinstations zijn station Oudenbosch en station Etten-Leur.
In West-Brabant vindt u het 'beste van Brabant'. Historische steden, bijzondere musea, gezellige winkelcentra en mooie natuurgebieden wisselen elkaar af. Perfect om te ontdekken tijdens een fiets- of wandeltocht. Heel West-Brabant is aaneengeschakeld door het fietsknooppunten netwerk 'Brabantse Delta' en 'Baronie'. Tevens heeft het zuidwesten van Brabant het grootste wandelroutenetwerk van Nederland, 1.000 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden ligt hier aan uw voeten.

Voor kinderen is Brabant één groot attractieparadijs. Als het even geen 'Splesj-weer' is hebben we op het park ook een binnenspeeltuin en een binnenzwembad. Of zijn uw kinderen klaar voor het echte avontuur? Skiën in de zomer in het Skidôme of echt vliegen als een vogel in Skydive zijn wel heel bijzonder.

Een bezoek aan de Efteling is succes verzekerd.

In de omgeving van Camping Bospad hoeven

De faciliteiten van Camping Bospad hoeven