Camping Stoetenslagh, Rheezerveen,

Camping Stoetenslagh
Camping Stoetenslagh
Camping Stoetenslagh
Camping Stoetenslagh

Vakantiepark Het Stoetenslagh is het bewijs dat je niet ver van huis hoeft voor een optimaal vakantiegevoel. Het kampeerterrein ligt in de prachtige omgeving van het Vechtdal in Overijssel. Dat is ver van de zee, maar de camping belooft desondanks 365 dagen per jaar een strandgevoel.Het Stoetenslagh ligt rond een natuurlijke zwemvijver met zandstrand en bestaat uit meerdere grasvelden omzoomd door struiken en bomen. Het onvoorspelbare Nederlandse weer is bij een vakantie op Het Stoetenslagh niet van invloed. Door de vele overdekte voorzieningen is deze camping zowel bij zon als regen de ultieme vakantiebestemming. Onder het dak vind je onder meer een zwembad, een bowling- en boogschietbaan, een tapasrestaurant en zelfs een overdekt strand. Rond de recreatieplas op het kampeerterrein liggen diverse ligweiden, een kabelbaan, vlot, waterglijbanen en een waterspeelpark.

Ons camping & vakantiepark heeft ruim 360 kampeerplaatsen! Onze kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2 en maximaal 140 m2 groot tijdens uw vakantie in Overijssel. Bovendien hebben al onze kampeerplaatsen 10 ampère stroom. Maar ook een tv aansluiting, water aan- en afvoer en gratis wifi (beperkt). Kortom alle gemakken voor een comfortabele kampeervakantie tijdens uw camping vakantie in Overijssel.

Ook met uw hond op camping vakantie in Overijssel?
Geen probleem! Uw hond is welkom tijdens een camping vakantie in Overijssel op ons vakantiepark. We hebben een aantal velden waar honden ook mee mogen! Hiervoor reserveert u een plekje op 1 van de volgende de velden: Pelikaan, Walvis, Schelp, Vis, Meeuw en Rif.

Voor de camperplaatsen in Overijssel geldt het volgende:
Alle kampeerplaatsen zijn minimaal 120 m2 groot en geschikt voor campers.
Maar ook is er een 10 Amp. stroom aansluiting met CEE stekker
Daarnaast een TV aansluiting op ons eigen zenderpakket. Uw tv dient wel DVB-C (cable) te kunnen ontvangen
Maar ook water aan en afvoer bij elke camper plaats
De half verharde camper plaatsen zijn alleen op veld Walvis
De beschikbaarheid is beperkt, er zijn slechts 4 camper plaatsen!
Daarnaast zijn ook hier honden zijn toegestaan!
Er een vuilwater en rioolwater afvoer buiten de camping bij de nieuwe entree

Meer info over camperplaatsen

Omgeving

Rheezerveen is een buurtschap in de gemeente Hardenberg in de Nederlandse provincie Overijssel. Het is centraal gelegen tussen de plaatsen Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen.De directe omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Ook kun je mooie kanotochten maken op de rivier de Vecht. Met kinderen breng je natuurlijk een bezoek aan attractiepark Slagharen (8,5km) en op een warme zomerdag biedt recreatieplas de Oldemeijer wat verkoeling. De oude Hanzestad Ommen ligt op 14km afstand en heeft een gezellig centrum aan de oever van de Overijsselse Vecht. Hardenberg is een moderne winkelstad in de regio, waar in de zomer volop evenementen worden georganiseerd zoals oude ambachten, diverse markten en ballonfestivals. Extra informatie: De grote vijver op dit bosrijke perceel is niet omheind.

In de omgeving van Camping Stoetenslagh

De faciliteiten van Camping Stoetenslagh

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: