Camping Rheezerwold , Hardenberg,

Camping Rheezerwold
Camping Rheezerwold
Camping Rheezerwold
Camping Rheezerwold

Camping Rheezerwold is een 5 sterren ANWB top camping gelegen in het Overijsselse Vechtdal. Rheezerwold is een gezellige camping met vele faciliteiten voor jong en oud. De uitdagende speelcombinaties en interactieve speelvelden zorgen voor veel speelplezier voor kinderen. Ook is er een animatieteam aanwezig in de schoolvakanties.

Voor een verfrissende duik kan men terecht in het binnen - en vernieuwd buitenzwembad met glijbaan. Om optimaal te ontspannen biedt de camping een Finse sauna voor 4 of 6 personen met een temperatuur van ongeveer 80 graden Celsius.

De sportievelingen kunnen hun energie kwijt op de verschillende sportvelden zoals tennisbaan, basketbalveld en volleybalveld. Voor lunch, diner of een drankje kan men terecht bij meerdere horecagelegenheden.

Honden zijn welkom bij Rheezerwold. Samen genieten van de wandelingen in het aangrenzende bos. De hond mag alleen mee op de camping, dit geldt niet voor de verhuuraccommodaties. Speciaal voor hen is er een hondendouche.

De kampeerplaatsen van camping Rheezerwold bestaan allemaal uit comfortplaatsen en zijn ruim opgezet. De comfortplaatsen zijn voorzien van stroom, water aansluiting, CAI-aansluiting en wifi. Het kampeeraanbod van Rheezerwold.nl:

• Comfort;
• Comfort XL;
• Luxe Comfort XL;
• Seizoensplaats.

Omgeving

Hardenberg is een stad aan de Overijsselse Vecht in de Nederlandse provincie Overijssel. In de zomermaanden profileert Hardenberg zich als "klepperstad" (naar de klepperman) en organiseert onder die vlag veel activiteiten, zoals de avondvierdaagse, het jaarlijkse luchtballonnenfestival en diverse kleine activiteiten en feesten. Te Hardenberg staat nog één te bezichtigen molen: De Oele Mölle. Een andere trekpleister is de Evenementenhal, waarin veel verschillende evenementen en beurzen georganiseerd worden.

In de regio Hardenberg kun je winkelen in het moderne stadscentrum, naar een pretpark gaan, met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. Al fietsend kun je genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Het afwisselende landschap op de grens tussen Duitsland, het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht. In de zomer periode worden in het centrum van de stad tal van leuke evenementen georganiseerd. Dit alles maakt het Vechtdal tot een ideale omgeving voor een heerlijke vakantie!

In de omgeving van Camping Rheezerwold

De faciliteiten van Camping Rheezerwold

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: