Camping De Heldense Bossen, Helden,

Camping Heldense Bossen
Camping Heldense Bossen
Camping Heldense Bossen
Camping Heldense Bossen

Camping De Heldense Bossen in het Limburgse Helden is in schoolvakanties de ideale kindercamping mede door de diverse faciliteiten en de bruisende animatie. Door de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden vanaf de camping en de prachtige ligging midden in de bossen is onze camping ook uiterst geschikt voor de actieve levensgenieters die komen voor de rust buiten de schoolvakanties. Kortom Camping De Heldense Bossen biedt voor ieder wat wils!

Graag heten wij je welkom op onze camping waar het Bosmannetje met Pip en Pleun hun domein hebben. We willen je laten proeven van de gastvrije sfeer die onze camping te bieden heeft. Onze camping is een echte kindercamping met uitgebreide, onmisbare faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een buitenbad, een speeltuin met dierenpark, een supermarkt en een restaurant. Buiten de vakantieperiodes heerst er juist rust op de camping en kunnen de actieve levensgenieters onder andere genieten van de mooie fiets- en wandelmogelijkheden met startpunten vanaf de camping.

Omgeving
Camping De Heldense Bossen is gelegen in Helden. In de volksmond wordt het Helje-Dörp genoemd. Wat typeert nu het dorp Helden. Vraag het hier de inwoners en je krijgt te horen ‘De Pool’ en de bossen. Midden in Helden ligt het Mariaplein met daarop een kiosk. Dit plein wordt ‘de Pool’ genoemd. Vroeger lag hier een poel waar vee kon worden gedrenkt. Als baken is hier nu een pomp aanwezig. Wil je meer over Helden en de omgeving van vroeger en nu te weten komen, dan kun je terecht in het Streekmuseum dat op steenworpafstand van de camping af ligt. Helden ligt tegen een groot bosgebied aan, het bosgebied waar de camping in ligt is ca. 1100 ha groot en gaat van Helden tot aan Kessel en Baarlo. De Heldense Bossen met zijn stuifzandheuvels, zijn een bijzonder stukje natuur. De dennen op de heuvels waren aanvankelijk gepland om te gebruiken in de mijnbouw. Vanuit de camping beginnen mooie knooppuntenroutes van zowel het wandelen als het fietsen. Het mooie ervan is, dat je zelf iedere dag een andere route kunt pakken en dat je deze zo lang kunt maken als je zelf wilt. Ideaal voor jong en oud. Verder ligt in Helden de intieme winkelgalerij De Kaupman.

In de omgeving van Camping De Heldense Bossen

De faciliteiten van Camping De Heldense Bossen

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: