Kinderplus woning, Overberg,

Kinderplus woning
Kinderplus woning
Kinderplus woning
Kinderplus woning

Deze fantastische 6-persoonskinderwoning 6CK kinderplus is gelegen op Landal Amerongse Berg in Overberg in de provincie Utrecht. Het heeft een oppervlakte van circa 91 m² en heeft drie slaapkamers, een Kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed, Was-/droogcombinatie, Twee badkamers en is geheel op kinderen ingericht met allerlei extra Kindervoorzieningen zoals een, Commode, Aankleedkussen. Kinderspeel-/slaapkamer met stapelbed,
Kinderbed, Kinderstoel,, Speciale veiligheidsvoorzieningen, Kindveilige stopcontacten en Speelgoed.

Landal Amerongse Berg is een echt familiepark. Voor jong en oud is van alles te doen op het park en in de omgeving. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats. Een spelletjesavond in uw eigen accommodatie is een leuke afsluiter van de dag.

Omgeving
Dit rustige, kleinschalige vakantiepark grenst direct aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoude bron van natuur en cultuur, midden in Nederland. Wandel of fiets langs landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen, zandverstuivingen, een kronkelende rivier of over een uitgestrekt heideveld. In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal. In het centrumgebouw op het park, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, vindt u naast een overdekt zwembad met peuterbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een streekshop. Wat u ook van plan bent tijdens uw verblijf op Landal Amerongse Berg, onthaasten gaat hier vanzelf!

In de omgeving van Kinderplus woning

De faciliteiten van Kinderplus woning