Camping Noordwijkse Duinen, Noordwijk,

Aan de Zuid-Hollandse kust, midden in de duinen van Noordwijk ligt Camping Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Hier komt u helemaal tot rust op één van de kampeerplaatsen. Op nog geen 3 kilometer afstand van Recreatiepark Noordwijkse Duinen vindt u de Noordzee, het strand en de vele gezellige strandtentjes langs de kust.
Het is de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Het park beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd openlucht zwembad en diverse speeltoestellen. In het hoogseizoen zorgt een recreatieteam voor verschillende leuke activiteiten. Er is een gezellig restaurant/Grand Café. De omliggende dorpjes zijn zeker het bezoeken waard. In het voorjaar ligt "de Bollenstreek" er sowieso prachtig bij. Steden als Leiden en Den Haag zijn het bezoeken zeker waard. Andere attracties in de buurt; Duinrell met het Tikibad in Wassenaar, De Keukenhof in Lisse, Madurodam, het Omniversum en Museon in Den Haag, Naturalis in Leiden en Sea Life Centre in Scheveningen. We vergeten haast één van de belangrijkste ingrediënten; het strand. Dit is eenvoudig te bereiken en staat garant voor plezier.

Omgeving

Noordwijk is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stralend witte Noordwijkse vuurtoren is misschien wel het bekendste en mooiste landmark van Noordwijk. De toren werd in 1922 gebouwd en heeft zes verdiepingen en een trap met wel 108 treden. Eenmaal boven heb je een spectaculair uitzicht. De vuurtoren heeft een lichtbereik van 18 zeemijl (33 km)! De vuurtoren is sinds 1980 een rijksmonument en is alleen bij speciale gelegenheden, zoals de Open Monumentendag, geopend voor het publiek. De vuurtoren van Noordwijk aan Zee staat aan de Koningin Wilhelminaboulevard 34 bij het Vuurtorenplein en is gemaakt van baksteen en van gewapend beton.

Het Noordwijkse strand weet ieder seizoen melancholie en romantiek op te roepen, haar publiek in extase te brengen en kunstenaars te inspireren. Geniet van de spelende kinderen in 'het kleine zeetje' (kimmetje, zoals de Noordwijkers zeggen), fotografeer de stoere golfsurfers en blijf totdat de meeuwen de broodrestjes uit het zand pikken en de zon in zee zakt.

Combineer je dagje uitwaaien aan het strand met heerlijk shoppen in de veelzijdige Hoofdstraat, de winkelstraat in Noordwijk die praktisch aan het strand grenst. Vooral op zaterdag en zondag is er veel bedrijvigheid en gezelligheid. Je vindt er veel winkelaanbod op het vlak van lifestyle, mode en wonen. Nieuwe hippe winterjassen nodig? In de Hoofdstraat vind je de nieuwste wintermode!

Openingstijden:
Hoofdstraat – Noordwijk aan Zee
Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 9.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.30 - 21.00 uur
Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur
Zondag: 12.00 - 17.00 uur

Een dagje slecht weer? Geen zin in het strand? In Noordwijk en omgeving valt genoeg te ondernemen, zowel buiten als binnen. Ga eens een dagje op stap. In een halfuur ben je in Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag. Of ga met de kids naar een pretpark of een gezellige familieattractie. Corpus, Madurodam en Duinrell liggen vrijwel om de hoek.

Foto´s van Camping Noordwijkse Duinen

In de omgeving van Camping Noordwijkse Duinen

De faciliteiten van Camping Noordwijkse Duinen