Camping Valkenburg , Schin op Geul,

Camping & Résidence Valkenburg is gelegen in het prachtige heuvellandschap van het gezellige Zuid-Limburg. Het vakantiepark is gevestigd op een toplocatie in Schin op Geul, vlakbij Valkenburg. Vanaf het park kijk je uit op de Geulvallei waar je de mooiste fiets- en wandelroutes vindt. Résidence Valkenburg is een volledig vernieuwd park in het prachtig Limburg met vele faciliteiten voor jong en oud zoals een gezellig restaurant in Ibizastyle, een verwarmd buitenzwembad, kidsclub en sport-/ speelvelden. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht over de Geulvallei. Tevens ligt Résidence Valkenburg op slechts 10 minuten rijafstand van het veelzijdige Valkenburg. Na een hele dag in de weer te zijn geweest, kun je op de camping heerlijk genieten in het verwarmde buitenzwembad.

Verblijf met je caravan, camper of tent op een van de ruime kampeerplaatsen met 8 Ampère elektriciteitsaansluiting.Je kan op deze camping gratis gebruik maken van het sanitair (dus geen douchemuntjes).

Omgeving

Schin op Geul is een kerkdorp in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Tot Schin op Geul behoren ook de buurtschappen en gehuchten Engwegen, Keutenberg, Walem, Schoonbron en Strucht. Schin op Geul ligt in de vallei van de Geul op een hoogte van ongeveer 77 meter. Voor wandelaars is Schin een vertrekpunt voor vele routes. Vanuit Schin op Geul loopt er onderaan de Schaelsberg langs de Geul een wandelpad naar Valkenburg die de Drie Beeldjes en de kastelen Genhoes, Schaloen en Oost passeert. Ook loopt er een wandelpad via Engwegen over de westoever van de Geul langs de Gronselenput naar Stokhem. Aan de zuidzijde van het dorp ligt de Sousberg met daar schuin achter de Keutenberg.

Wat dacht u van heerlijk wandelen door de lentebloesem of in de zomer de toeristische attracties in de omgeving bezoeken? In de herfst kunt u gezellig een bockbiertje drinken onder de najaarszon tijdens de fameuze jaarmarkt ‘de Bokkemert’ in Valkenburg. De winter is het seizoen van de Kerstmarkten in de grotten van Valkenburg. Ook in de steden Maastricht, Aken en Keulen zijn gezellige Kerstmarkten. Natuurlijk kent Limburg ook haar 5e seizoen, namelijk Carnaval. Een feest met schitterende optochten en gezellige feesten. Dat mag u beslist niet missen!

Door de centrale ligging in het Heuvelland is deze camping de ideale uitvalsbasis voor schitterende wandel- en fietstochten met mooie vergezichten, en gezellige uitstapjes naar het pittoreske Valkenburg en het bourgondische Maastricht. De Belgische Ardennen en de Duitse Eifel liggen praktisch om de hoek. Genoeg vertier voor jong en oud!

Foto´s van Camping Valkenburg

In de omgeving van Camping Valkenburg

De faciliteiten van Camping Valkenburg

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: