Bos Lodge, Markelo,

Bos Lodge
Bos Lodge
Bos Lodge
Bos Lodge

Comfortabele 5-persoons Bos Lodge, rustig gelegen op een mooie plek aan de rand van Vakantiepark Hessenheem te Markelo.

De ruime, lichte woonkamer is sfeervol ingericht en beschikt over een Smart TV. U vindt een open keuken met onder andere een kookplaat, afzuigkap, (combi)oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

Deze Bos Lodge heeft 2 slaapkamers; een royale 2-persoons slaapkamer met kastenwand en een slaapkamer met twee 1-persoons bedden en kasten. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

Ook vindt u een inpandige berging met was-/droogcombinatie.
Via de glazen schuifpui in de woonkamer bereikt u de royale tuin met zonnig terras, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de prachtige natuur.

Deze vakantiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 60 m2. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Naast de woning is ruimte om één auto te parkeren; een tweede auto kunt u op de parkeerplaats bij de ingang van het park kwijt.

Omgeving

Markelo is een Nederlands dorp in Twente, provincie Overijssel. Het behoort tot de gemeente Hof van Twente.Ten westen van het dorp ligt de Markelose Berg of Markelerberg, op de top waarvan zich het Provinciaal verzetsmonument Overijssel bevindt. Nabij de Markelose Berg heeft op de kleine heuvel De Hulpe een kapel met daarin een wonderdadig Mariabeeld getiteld 'Onze (Lieve) Vrouwe ter Hulpe' gestaan. 
Markelo is sinds de jaren zeventig vooral in de zomermaanden een gewilde toeristenplaats. Er zijn verscheidene bezienswaardigheden en het glooiende landschap rondom het dorp leent zich prima voor een wandeling of een fietstocht. In het centrum van Markelo staat naast Infocentrum Markelo de museumboerderij Eungs Schöppe. In het centrum staat eveneens de in 1991 gerestaureerde korenmolen De Hoop uit 1836. Nabij Markelo liggen de kastelen Weldam en Wegdam.

De plaats telt tientallen rijksmonumenten, waaronder boerderijen, bijgebouwen, havezaten en grafvelden.

 

Foto´s van Bos Lodge

In de omgeving van Bos Lodge

De faciliteiten van Bos Lodge

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: