het Efteling Hotel, Kaatsheuvel,

het Efteling Hotel
het Efteling Hotel
het Efteling Hotel
het Efteling Hotel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling. Kinderen mogen zelf aan de balie inchecken. Aan luxe heb je hier geen enkel gebrek!

Bij mooi weer ga je natuurlijk naar het park, maar ook na sluitingstijd is er genoeg speelgelegenheid voor de kids. Klim in touwen en suis van de glijbaan in het indoor Speelkasteel.

Ontmoet en begroet Klaas Vaak of ga op de foto met je favoriete Sprookjesbosbewoner. Ze zijn elke dag in het hotel te vinden!

Omgeving

Kaatsheuvel is een dorp in Noord-Brabant, in de gemeente Loon op Zand. Het dorp staat van oudsher nationaal bekend om de schoenenindustrie en van de turfwinning. Tijdens carnaval staat Kaatsheuvel beter bekend als 'Trufstekerslaand'. Tegenwoordig is het dorp voornamelijk bekend van toeristische attracties Efteling en Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
Ervaar de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid met het brede aanbod voor jong en oud. De gemeente herbergt grote trekkers zoals de Efteling, Experience Island, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, de Keukenboulevard en iconen als bijvoorbeeld Het Witte Kasteel. Maar ook vele kleinere recreatiebedrijven zoals een oesterzwammenkwekerij, diverse maneges, horecagelegenheden, hotels, Oorlogsmuseum Loon op Zand, B&B’s, mini-campings en groepsaccommodaties en kennen een actief verenigingsleven. Zo zijn er in alle drie de kernen sportaccommodaties en sportverenigingen.

Genieten kan ook in de natuur, tijdens een fietstocht of wandeling door prachtige natuurgebieden. Binnen de gemeente zijn er afwisselende landschappen, zoals de Loonse en Drunense Duinen, Landgoed Huis ter Heide, Landgoed Plantloon, het coulisselandschap met bosjes, vennen en houtwallen en open agrarische gebieden. Ook voor mountainbikers, ruiters en menners zijn er mooie tochten uitgestippeld. Daarmee maak je kennis met de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van de streek. Het is een ideale uitvalsbasis om de landelijke en bosrijke omgeving te verkennen

 

In de omgeving van het Efteling Hotel

De faciliteiten van het Efteling Hotel

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht:

Door: Anna

Waardering: 10 / 10
Verbleven van 02-08-2019 tot 03-08-2019
Bericht: Wij hebben hier een weekend gelogeerd. Het is op zich leuk om een keer te ervaren en van alle gemakken voorzien. Wel prijzig dat wel. Maar de sfeer is echt efteling en de verschillende stijlen kamers benadrukken dat nogmaals. Zeker leuk om een keer mee te maken. Je loopt zo vanuit het hotel het park in.
Geschreven op: 01-02-2020

Door: wolters

Waardering: 8 / 10
Verbleven van 07-09-2018 tot 09-09-2018
Bericht: hoi het hotel is erg lux en de kamers zijn gericht op kinderen. leuk om een keertje mee te maken. de efteling op zich vind ik zelf vrij prijzig. wij hadden kortingkaartjes voor de efteling en dan is het nog te doen
Geschreven op: 31-03-2019