Vakantiehuis Looney, Den Haag,

Vakantiehuis Looney
Vakantiehuis Looney
Vakantiehuis Looney
Vakantiehuis Looney

Dit charmante vakantiehuis is gelegen in de groene Haagse Vogelwijk, op korte afstand van het strand en van het bruisende leven in Scheveningen en Den Haag. Het huis is grotendeels gemoderniseerd en compleet ingericht voor een gezin van 4 tot 5 personen. Bovendien zijn er leuke extra's voor de kinderen in en om het huis.

Een tafeltennistafel, mini-poolbiljart, tafelvoetbalspel, spelcomputer... uw kinderen zullen zich geen seconde vervelen in en om dit gezellige vakantiehuis. Dat geeft u de gelegenheid om te genieten van de zonnige tuin of te ontspannen in de ruime woonkamer. In de moderne open keuken vindt u alles wat u nodig heeft en in de studeerkamer leest u rustig een boek. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers. De ouderslaapkamer ruim en comfortabel, de twee andere kamers helemaal ingericht om het uw kinderen naar de zin te maken.

De tuin is zonnig en beschut en u zit er alle momenten van de dag lekker. Een van de bekendste bakkers van Den Haag heeft een winkel aan de overkant, dus verse broodjes zijn gegarandeerd! Op de fiets bent u in tien minuten op het strand en ook de boulevard van Scheveningen of het centrum van Den Haag zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Omgeving

Den Haag of 's-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 534.158 inwoners de derde grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij: een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen - vroeger een vissersdorp - heeft een regionale haven. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord.
Den Haag is een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten, monumentale panden en herdenkingsmonumenten.

Het uitgaansleven in Den Haag is geconcentreerd rond de omgeving Buitenhof en Groenmarkt, de Grote Markt, het Plein en de Plaats. Poppodium Paard, voorheen Paard van Troje, bestaat sinds 1972. Sinds 1996 heeft de stad ook een nachtburgemeester.

De homohoreca in Den Haag omvat enkele cafés op commerciële basis, een non-profitcafé van de plaatselijke afdeling van het COC, alsmede een homosauna.

Bekende winkelstraten en -centra zijn de Grote Marktstraat, de Spuistraat en Vlamingstraat, de Haagse Passage, de Hoogstraat en Noordeinde, Lange Poten en Korte Poten, Haagsche Bluf, Markthof en de Venestraat. De grootste winkelcentra zijn Haaglanden MegaStores en winkelcentrum Leyweg. De Haagse Markt is de grootste permanente markt in openlucht van Europa. Er is elke week op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag markt.

Op donderdagavond is het koopavond in Den Haag.

 

 

In de omgeving van Vakantiehuis Looney

De faciliteiten van Vakantiehuis Looney

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: