Boerderij Bos en Natuur, Rutten,

Boerderij Bos & Natuur
Boerderij Bos & Natuur
Boerderij Bos & Natuur
Boerderij Bos & Natuur

Ongestoord genieten van de ruimte, rust en privacy? Dit kan in deze landelijke omgeving midden in de natuur van de Noordoostpolder in Flevoland. Het vakantiehuis ligt op nog geen 6 kilometer afstand van het watersportdorp Lemmer!

De geschakelde boerderij ligt verstopt in het groen omringd met een tuin, een parkeerplaats en een groot terras. Vanaf uw luie stoel kunt u genieten van de grazende paarden in de paardenbak op hetzelfde terrein. De landelijke sfeer van buiten is doorgetrokken in het interieur, dat zich uit in robuuste materialen en de authentieke balken door het gehele huis. Een heerlijk huis voor een gezin of twee samenreizende stellen die houden van de natuur, water en dierenliefhebbers zijn!

Omgeving

Rutten is een van de tien groendorpen in de Nederlandse gemeente Noordoostpolder.
Rutten is gelegen langs de N712, en ligt ongeveer vijf kilometer ten zuiden van het Friese Lemmer en hemelsbreed ongeveer tien kilometer ten noorden van de gemeentelijke hoofdplaats Emmeloord. Vier kilometer ten oosten van Rutten loopt de autosnelweg A6. Ten oosten van de snelweg A6 begint vanaf het Schoterpad het 1100 hectare grote Kuinderbos. Het dorp ligt ongeveer vier meter onder NAP.

In Lemmer is veel te doen. Dit oude vissersdorp verdient met recht de naam “Poort van Friesland”. Midden in het dorp meren de watersporters af. Het is leuk struinen langs de originele winkeltjes en de historische panden. Heerlijk op het terras aan het water zitten waar de boten aan je voorbij varen.
Het vaarwater door Lemmer is de drukke verbinding tussen IJsselmeer en de Friese meren.

In de omgeving van Boerderij Bos en Natuur

De faciliteiten van Boerderij Bos en Natuur

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: