Vakantiehuis De ouwe diepvries, Haaksbergen,

Vakantiehuis De ouwe diepvries
Vakantiehuis De ouwe diepvries
Vakantiehuis De ouwe diepvries
Vakantiehuis De ouwe diepvries

Deze geheel vrijstaande vakantiewoning ligt prachtig in de bossen rondom Haaksbergen. De woning heeft veel karakter door de openhaard, houten balken en de grote ramen die uitzicht geven op de bossen. De royale tuin rondom het huis versterkt het gevoel van rust en ruimte en biedt veel mogelijkheden tot buiten genieten of relaxen in de zon.
Vakantiehuis De ouwe diepvries ligt nabij de nog inwerking zijnde Watermolen/Korenmolen. Deze is op woensdag en zaterdag te bezichtigen.Van hieruit zijn ook mooie fiets en wandelroutes. Het huis heeft een tuin die volledig omheind is. restaurant de Watermölle ligt op 100m afstand en er is evt een lunch/diner arrangement te maken. Mogelijkheid tot meenemen eigen paard. stalling op naast gelegen paardenkliniek De Watermolen (100 m).

Omgeving

Haaksbergen is een gemeente en dorp in Twente, in de Nederlandse provincie Overijssel.
De gemeente Haaksbergen ligt in het zuiden van Twente, ze bestaat naast de hoofdplaats uit de dorpen Buurse en St. Isidorushoeve en een aantal buurtschappen.

Twente is een zeer geliefde regio bij wandelaars en fietsers. De kronkelige wegen tussen de landerijen en bossen kenmerken het landschap. Een leuk uitstapje is een ritje met de klassieke stoomtrein tussen Haaksbergen en Boekeloo om daar een bezoek te brengen aan het zoutmuseum.
Mocht u even genoeg hebben van de rust en ruimte en het stedelijk vertier op willen zoeken, dan ligt op 15 km afstand de levendige studentenstad Enschede met vele leuke kroegen, bioscoop, kartbaan en andere faciliteiten. Er zijn namelijk diverse directe busverbindingen met onder meer Enschede, Goor, Hengelo, Borculo, Doetinchem, Winterswijk en de tussenliggende plaatsen verzorgd door Syntus en Arriva.

In de omgeving van Vakantiehuis De ouwe diepvries

De faciliteiten van Vakantiehuis De ouwe diepvries

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: