Hotel Wyllandrie , Ootmarsum,

Hotel Wyllandrie
Hotel Wyllandrie
Hotel Wyllandrie
Hotel Wyllandrie

Boven op de Kuiperberg in Ootmarsum staat hotel Wyllandrie. Het hotel heeft een sprookjesachtig aanblik. Het hotel beschikt over een grote tuin waar je als hotelgast gebruik van mag maken. Geniet van de mooie omgeving en de Twentse gastvrijheid.

Bij Hotel de Wyllandrie heeft u de keuze uit verschillende comfortabele kamertypes van eenvoudig bed op een slaapzaal tot tweepersoons comfortkamer voorzien van koelkast en koffie- en theefaciliteiten. Komt u met uw gezin dan kunt u gebruik maken van een van onze familie kamers voorzien van 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed.

Het hotel bevind zich op een bergtop, hierdoor heb je vanuit je kamer prachtig uitzicht over de omgeving. In het hotel-restaurant kan je terecht voor een vers ontbijt. Het hotel-restaurant serveert ook lunch en diner. Met lekker weer kan je terecht op het terras voor een drankje.

Omgeving

Ootmarsum is een stadje in Twente, provincie Overijssel. Ootmarsum wordt ook wel siepelstad genoemd. De siepel (ui) wordt in overdrachtelijke zin ook als toeristische trekpleister gebruikt. Drie keer per jaar tijdens de bouwvakvakantie is er een siepelmarkt, die bezoekers trekt uit de wijde omgeving.
Twente, of liever gezegd Noordoost-Twente -de omgeving en de gemeenten rondom Ootmarsum- heeft erg veel te bieden op het gebied van historische gebouwen, cultuur, folklore, musea, kunst en evenementen. Het noordoosten van Twente met recht een toeristische trekpleister. Ootmarsum ligt op slechts enkele kilometers van de Duitse grens. Plaatsjes en steden net over de grens zijn Uelsen, Neuenahus, Lage, Nordhorn, Bad Bentheim, Itterbeck.

Voor het verkennen van de omgeving kan je fietsen huren bij het hotel, in de buurt zijn genoeg leuke fiets- en wandelroutes. Het hotel beschikt ook over elektrische fietsen. In de omgeving van Wyllandrie zijn veel musea te vinden. Bezoek het museum van Ton Schulten of het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Benieuwd hoe het onderwijs er vroeger aan toe ging? Bezoek dan het Onderwijsmuseum Educatorium. In de omgeving zijn ook genoeg fiets- en wandelroutes voor de liefhebbers.

 

In de omgeving van Hotel Wyllandrie

De faciliteiten van Hotel Wyllandrie

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: