Luxe Hotelkamer, Assen,

Luxe Hotelkamer
Luxe Hotelkamer
Luxe Hotelkamer
Luxe Hotelkamer

Luxe Hotelkamer voor 2 personen, voorzien van 2 boxspringbedden, een zitje, koffie en theefaciliteiten, douche, toilet en kitchenette. Vanaf € 9,50 brengen wij u ontbijt aan de deur. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en er liggen handdoekenpakketten klaar. Overnachten in een luxe hotelkamer in het decor van de natuur en rust van een Vakantiepark in Drenthe? Op Witterzomer kunt u de vrijheid van het buitenleven combineren met het mondaine gevoel van een hotelkamer.
De hotelkamer is ook erg geschikt voor als u tijd met uw familie op Vakantiepark Witterzomer wilt doorbrengen, maar ook graag wat privacy wilt hebben. Wellicht zijn uw familieleden echte kampeerders maar heeft het comfort van een hotel uw voorkeur? Of misschien is de gezelligheid van een grote familie in het familiehuis u iets teveel? Dan kunt u voor rust en privacy een hotelkamer boeken. De hotelkamer boekt u met gratis wi-fi.

Voorzieningen
Kitchenette
Terras
Gratis Wi-Fi
Handdoeken set
Koelkast
Koffie en thee faciliteiten
Opgemaakte bedden
Zitje
Boxspringbed(den): 2
Douche
Parkeerplaats bij accommodatie
Rookvrij
Toilet
Wastafel

Omgeving

Uw vakantie in Drenthe begint al bij het lezen van deze informatie over de groene, bosrijke en afwisselende natuur en de pittoreske dorpjes. Deze luxe hotelkamper is gelegen op vakantiepark WitteZomer. Vakantiepark Witterzomer ligt in een veelzijdige streek vol van uitersten. Voor een onvergetelijke belevenis in Drenthe, komt u naar Vakantiepark Witterzomer.

Zo is er aan de ene kant rust en natuur om van te genieten. Fietstochten door brinkdorpjes, langs groenlanden en heidevelden zoals die alleen in Drenthe kunnen zijn; vol karakter en natuur. En tijdens een boswandeling waant u zich in een heel andere wereld. Weg van drukte en hectiek komt u even helemaal tot uzelf.

Aan de andere kant zijn er vele mogelijkheden om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Voor gezinnen met kinderen is het goed om te weten dat er in de directe omgeving heel veel leuks te beleven valt: Ballorig en Dierenpark Emmen zijn hier voorbeelden van. Voor de durfals is er het klimbos in Grolloo met meerdere parcoursen. Het Vakantiepark ligt centraal en dichtbij gezellige steden als Assen, Emmen en Groningen.

Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie. De hunebedden en vele (openlucht)musea belichten de geschiedenis.

In de omgeving van Luxe Hotelkamer

De faciliteiten van Luxe Hotelkamer

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: