Camping Klein Vink, Arcen,

Camping Klein Vink
Camping Klein Vink
Camping Klein Vink
Camping Klein Vink

Camping Klein Vink bied je een schitterende omgeving aan om te kamperen. De camping is gelegen bij Arcen aan de rand van het Nationaal Park De Maasduinen met bossen, vennen en rivierduinen. Het Nationaal Park is een bijzonder stukje Limburg.

Kamperen op Klein Vink betekent dat je een kampeerplaats van ca. 80 m² boekt. Daarbij heb je de keuze heeft uit diverse velden. Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampère, kabel-tv aansluiting en een aan- en afvoerpunt voor water. Bovendien is het meenemen van een huisdier toegestaan (uiteraard bij reservering op te geven en te betalen). Ervaar de vrijheid van kamperen op een zeer mooie camping met eersteklas voorzieningen, een zwemvijver met strand, overdekt zwembad en vele andere faciliteiten. Het park bruist van de activiteiten en jong en oud zullen zich hier prima vermaken. Er is een mooi overdekt zwemparadijs met meerdere zwembaden, een indoor-speelparadijs, diverse speeltuinen en een heus zwemmeer met strand. En niet te vergeten is het beroemde Thermaalbad Arcen waar je een dagje kan genieten. Deze camping is dan ook heel geschikt voor een vakantie in het voorjaar of het najaar.

De kampeerplaatsen op Camping Klein Vink zijn mooi gelegen en hebben allemaal een stroomaansluiting van 10 ampère. Wil je met de caravan, de tent of de vouwwagen kamperen in Limburg dan ben je hier aan het goede adres. Ook voor het huren van een mooi chalet kun je terecht bij Klein Vink. Op Résidence Spa Arcen, ca. 6 km van Klein Vink, liggen de mooie nieuwe chalets van Klein Vink. Deze chalets liggen in een rustige en groene omgeving waarbij je kunt genieten van de luxe van alle voorzieningen en faciliteiten van camping en vakantiepark Klein Vink.

Omgeving

Arcen is de noordelijkste kern van gemeente Venlo in Nederlands Limburg, zo'n 12 kilometer ten noorden van de stad Venlo. Arcen ligt aan de meest oostelijke Maasbocht.

Arcen is dé toeristische parel van de Maasduinen. Dit voormalig vestingstadje is prachtig gelegen tussen de Maas en de grens met Duitsland. De restanten van de tolpoort 'de Schanstoren' en het nooit voltooide kanaal ' de Fossa Eugeniana' op de grens met het Duitse Straelen herinnert nog aan deze vestingshistorie. Een deel van het kanaal, samen met enkele schansen zijn goed te verkennen tijdens een mooie wandeling. Toeristisch Arcen is een prima uitvalsbasis voor vele fiets-en wandelroutes.

Limburgers houden van lekker eten en een 'pilske' op zijn tijd. In Arcen kunt u op een van de vele terrassen in het centrum genieten van tongstrelende gastronomie. Verschillende streekprodukten worden op traditionele en vernieuwende wijze bereidt. Of liever slenteren door de straatjes en langs de Maas met een ijsje in de hand?

In Arcen vinden gedurende het hele jaar gezellige evenementen plaats zoals bijvoorbeeld de Aspergemarkt in het voorjaar, de Sfeermarkten in de zomer en het beroemde Scrooge festival in december.

In Arcen kunt u bovendien terecht voor een bezoekje aan de prachtig gerenoveerde Kasteeltuinen, Graanbranderij de Ijsvogel, De Hertog Jan brouwerij en niet te vergeten heerlijk ontspannen in Thermaalbad Arcen!

In de omgeving van Camping Klein Vink

De faciliteiten van Camping Klein Vink

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: