Hans en Grietje speelpark, Zeewolde,

Hans & Grietje speelpark
Hans & Grietje speelpark
Hans & Grietje speelpark
Hans & Grietje speelpark

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden!
Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit….

In het meest magische pannenkoekenrestaurant van Nederland!
Bewegende vloeren, betoverde plafonds en “zwevende” tafels; jij zet alles zelf in beweging! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder of kies uit de kleinere speelruimtes die in het restaurant te vinden zijn. Zet de wereld op zijn kop in de Groninger-kamer, waan je een prinses in de Bling-Bling zaal, tover jezelf een paar jaar jonger met de Tijdmachine of doe een dansje als de Heks speelt op het grote Heksenorgel!

Het speelpark
Liever buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! Het Schommelplein zorgt voor uren schommelplezier, waarna je even rustig kunt bijkomen in de Hooiberg. Speel het sprookje van Hans & Grietje zelf na in het “echte” snoephuisje, race rond op het Skeltercircuit met tankstation, ophaalbrug en échte wasstraat, of waan je de koning(in) van Hans & Grietje in de Grote Snoeptoren!

Omgeving

Zeewolde is een van de zes gemeenten van de Nederlandse provincie Flevoland, die drooggelegd is in de jaren 60 van de 20e eeuw.
De gemeente Zeewolde bevindt zich in het zuidelijke gedeelte van de provincie Flevoland. Het dorp Zeewolde ligt aan het Wolderwijd, tegenover Harderwijk. Op het meest noordoostelijke punt van de gemeente ligt het gehucht Harderhaven, het oudste gedeelte van Zeewolde.

De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten, duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden maakt het zo bijzonder. Kort samengevat, Zeewolde biedt puur plezier aan iedereen. Proef de sfeer, kom ontspannen, leef je uit en ontdek het zelf!

In de omgeving van Hans en Grietje speelpark

De faciliteiten van Hans en Grietje speelpark

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: