Camping de Katjeskelder, Oosterhout,

Camping de Katjeskelder
Camping de Katjeskelder
Camping de Katjeskelder
Camping de Katjeskelder

Midden in de bossen van de Brabantse stad Oosterhout ligt camping De Katjeskelder. Geniet van de gezellige sfeer en gastvrijheid die er heerst op camping De Katjeskelder. U en uw kinderen zullen zich urenlang vermaken. Er zijn tal van faciliteiten voor zowel jong als oud.
Waterrecreatie camping De Katjeskelder
In de zomer kunnen u en uw kinderen genieten van het heerlijke water in het buitenbad op camping De Katjeskelder. Voor de allerkleinste is er een apart kinderbad aanwezig. Is het weer misschien iets minder dan kunt u terecht in het overdekte zwembad met glijbaan. Voor de nodige ontspanning is er een jacuzzi en een stoomcabine!

Op camping De Katjeskelder hoeft niemand zich niet te vervelen. Zo zijn er tal van activiteiten die u kunt doen zoals onder andere minigolf, tafeltennis en bowlen. Voor de kleintjes zijn er vele speeltuinen en voor de oudere kinderen diverse sportvelden aanwezig op camping De Katjeskelder.

Wilt u de mooie omgeving per fiets verkennen, dan kunt u op camping De Katjeskelder een fiets huren.

Omgeving 

Oosterhout is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. In Oosterhout is voor jong en oud van alles te beleven. Het gezellige historische centrum kent vele mooie panden, drink- en eetgelegenheden, leuke winkels en een mooi stadspark. Ook biedt Oosterhout veel sport- en culturele activiteiten en evenementen, zowel in de binnenstad als daarbuiten.

Het bruisend winkelhart van Oosterhout bestaat uit het overdekte winkelcentrum Arendshof, plus een aantal daarop aansluitende autovrije winkelstraten. Het winkelgebied loopt van het Schapendries(plein) tot aan de Markt en tot aan het Bouwlingplein met daaraan het Bouwlingcenter. Het winkelgebied omvat niet alleen de bekende landelijke winkelketens, maar ook veel lokale ondernemers met uiteenlopende specialiteiten. U vindt er ook een uniek binnenhofje met verschillende kleinschalige winkeltjes.

Ook buiten het centrum van Oosterhout is er een groot aanbod aan winkels. Zo zijn er twee wijkwinkelcentra: het winkelcentrum Zuiderhout in de wijk Oosterheide en het winkelcentrum Arkendonk in de wijk Dommelbergen. Daarnaast heeft Oosterhout ook een meubelboulevard. Deze is gelegen aan de Meerstoel vlakbij de afrit Oosterhout-Zuid van de A27 (Breda-Gorinchem). Bij elk van deze drie deelwinkelcentra kunt u gratis parkeren.

Op vrijdagavond is het koopavond in Oosterhout en zijn veel winkels tot 21.00 uur open.

U kunt ook één van de twee gezellige weekmarkten in Oosterhout bezoeken: op de Markt aan de voet van de Sint Jansbasiliek (zaterdag) in het centrum van Oosterhout en bij het wijkwinkelcentrum Zuiderhout (woensdagmiddag) in de wijk Oosterheide.

 

 

 

In de omgeving van Camping de Katjeskelder

De faciliteiten van Camping de Katjeskelder