Camping De Ullingse Bergen , Sint Anthonis,

Camping De Ullingse Bergen
Camping De Ullingse Bergen
Camping De Ullingse Bergen
Camping De Ullingse Bergen

Camping & Vakantiecentrum De Ullingse Bergen in het Brabantse Sint Anthonis is dé vakantiestek voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Onze gasten logeren in het groen op grote kampeerplaatsen waar voldoende ruimte is voor privacy, zonder dat de gezelligheid die bij kamperen hoort verloren gaat.

Vooral gezinnen met kinderen tot een jaar of tien, senioren, wandelaars, fietsfanaten en natuurliefhebbers mogen wij tot onze gewaardeerde gasten rekenen. Op De Ullingse Bergen gaat het om recreëren in de natuur, waarbij rust en ruimte het uitgangspunt zijn. Onze slogan ‘Kom luisteren naar de stilte…’ brengt u bij ons dagelijks in de praktijk.

Geen behoefte aan een grootschalig recreatieprogramma? In de vakantieperiodes worden slechts 1 á 2 activiteiten per dag georganiseerd. U bepaalt hierdoor uw eigen dagprogramma door het aanbod op en rond de camping.

De Ullingse Bergen is gelegen direct grenzend aan een 1.000 ha. groot natuurgebied. Het afwisselende natuurgebied verrast u, al fietsend of wandelend, door heide, bossen en zandverstuivingen. De fiets- en wandelliefhebber kan zijn hart ophalen!

Omgeving

Sint Anthonis is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Sint Anthonis, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het wordt in het lokale dialect Sint Tunnis genoemd. Het dorp ligt rond het centrale dorpsplein, de Brink, waarop regelmatig evenementen worden georganiseerd. Het dorp is dan ook een brinkdorp.

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen ligt op een steenworp afstand van Sint Anthonis, een gezellig bourgondisch Brabants dorpje. Het Brinkdorp heeft een aantal praktische winkels, zoals twee supermarkten (7 dagen per week geopend), slager, 2 bakkers, boekhandel etc.

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen ligt direct tegen 1.000 ha natuurschoon, de Staatsbossen van Sint Anthonis. Een afwisselend gebied bestaande uit heide, zandverstuivingen en bossen. De fiets- en wandelliefhebber zijn hart hier ophalen. Sint Anthonis ligt erg centraal, dichtbij de A73 vanwaar u mooie, culturele steden als Nijmegen, Venlo, Eindhoven en Den Bosch snel bereikt. Tevens ligt Duitsland op steenworp afstand

In de omgeving van Camping De Ullingse Bergen

De faciliteiten van Camping De Ullingse Bergen