Camping Duinhoeve, Udenhout,

Camping Duinhoeve
Camping Duinhoeve
Camping Duinhoeve
Camping Duinhoeve

Kijkt u al uit naar uw volgende kampeervakantie? Kom dan kamperen in Brabant op Camping & Recreatiepark Duinhoeve, gelegen tussen Tilburg en ’s-Hertogenbosch. De gemoedelijke sfeer en de Brabantse gastvrijheid laten u zich hier direct thuis voelen. Op onze familiecamping aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen genieten u, uw partner en de kinderen van een leuke en ontspannen vakantie. Met een verwarmd buitenzwembad en peuterbad, een enthousiast animatieteam, diverse speeltuinen en uitstekende horeca zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Op onze camping in Brabant kunt u kamperen in het groen met uw eigen kampeermiddel. De kampeerplaatsen Basic en Comfort, en de mooie camperplekken, liggen verspreid over het ruim opgezette en natuurrijke park. De vijf sanitairgebouwen zijn van hoog niveau. De camping is bovendien huisdiervriendelijk, dus uw trouwe viervoeter mag mee op vakantie. Heeft u geen eigen tent, camper of caravan? Dan kunt u bij ons ‘glamperen’, luxe kamperen in een volledig ingerichte tent. Wie van nog meer luxe en comfort houdt, kan ook een chalet of vakantiehuis huren op ons park.

Omgeving

Udenhout is een dorp en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt ten noordoosten van de stad Tilburg in de gelijknamige gemeente, boven Berkel-Enschot en tegen Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen aan.Het belangrijkste natuurgebied van Udenhout ligt ten noordwesten van de kom. Dit is De Brand, een natuur- en cultuurhistorisch waardevol gebied.
Udenhout kent een aantal jaarlijks terugkerende festivals en evenementen, te weten Udenhout onder zeil, De Unentse Mert en Mugfest.

 

In de omgeving van Camping Duinhoeve

De faciliteiten van Camping Duinhoeve