Camping TerSpegelt, Eersel,

Camping TerSpegelt
Camping TerSpegelt
Camping TerSpegelt
Camping TerSpegelt

Camping & Recreatiepark TerSpegelt is gelegen in de Brabantse Kempen: een bosrijke omgeving met veel fiets- en wandelmogelijkheden. De kinderen zullen zich op deze camping zeker vermaken in een van de recreatieplassen, de sportvoorzieningen of in het zwembad. Ook aan volwassenen en senioren is gedacht: voor hen is er een speciaal recreatieprogramma.

Het kampeerterrein van deze grote camping is ingedeeld in gezellige, kleinschalige kampeervelden met ruime beschutte en zonnige plaatsen. Er zijn speciale kinderveldjes en kampeerplaatsen met privésanitair. Ook is kamperen aan het water een mogelijkheid. Het recreatiepark heeft veel mogelijkheden voor huuraccommodaties. Er zijn lodges, safaritenten, chalets, mobilhomes en trekkershutten. Wie zin heeft in een bijzondere vakantie huurt een tipitent of gaat kamperen op het water in de luxe waterlodges. Er is ook een camperservicestation aanwezig.

In de schoolvakanties is er genoeg te doen voor de kinderen. Voor alle leeftijden worden er door het recreatieteam activiteiten georganiseerd, waaronder een sprookjestocht, zomerfeest en de outdoor cinema. Ook voor volwassenen is er een breed aanbod: van bootcamps tot mountainbiketochten en van een pokeravond tot bandraften. Voor 55-plussers zijn er aparte activiteiten, zoals wandeltochten, jeu de boules en aquagym.

Het recreatiepark beschikt over een binnenzwembad, zwemplas en een recreatieplas. Ook is er een overdekt water- en zandspeelparadijs, waar de kinderen heerlijk kunnen kliederen met zand. Voor de sportieve vakantieganger zijn er veel faciliteiten. Er is een sportplein met diverse sportvelden, een fietscrossbaan, dubbele tokkelbaan, klimwand, airtrampoline en een midgetgolfbaan. Mag het wel wat rustiger? Ga dan een middagje knutselen op de knutselzolder of doe spannende proefjes in de werkplaats. ’s Avonds met z’n allen een hapje eten? Dat kan in restaurant De Keizer, bij de snackbar of maak zelf een maaltijd met producten uit de campingsupermarkt.

Omgeving

Eersel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant, Nederland.De gemeente Eersel wordt begrensd door de gemeenten Bergeijk, Bladel, Oirschot, Veldhoven en Eindhoven en is direct gelegen aan de A67 (rijksweg Venlo-Turnhout).

Natuurpoort TerSpegelt ligt vlakbij het recreatiepark en is een goed vertrekpunt om de Brabantse Kempen te ontdekken. Je kunt hier kiezen voor wandelingen tussen de twee en vijftig kilometer en diverse fietstochten met het knooppuntensysteem. Voor kinderen is er een Kabouterpad. Ook starten er diverse mountainbikeroutes en is er een ruiterpad.

Pretparkliefhebbers kunnen hun hart luchten: er liggen maar liefst vijf attractieparken in de buurt van Recreatiepark TerSpegelt. Alle attractieparken liggen op zo’n veertig tot zestig kilometer afstand van het recreatiepark. Het meest dichtbij ligt attractiepark Bobbejaanland in het Belgische Kasterlee. Ook attractiepark Toverland ligt in de buurt, net als Plopsa Indoor in Hasselt: een overdekt themapark. Krijg je al keuzestress? Nog twee andere opties zijn de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Een dagje naar sprookjespark de Efteling is een belevenis voor het hele gezin. Mag het wat avontuurlijker? Ga dan naar Safaripark Beekse Bergen, waar je de hele dag tussen de wilde dieren bent.

Recreatiepark TerSpegelt ligt in de Acht Zaligheden: een mooi gebied met veel bezienswaardigheden. Het zijn hier juist de kleinere bestemmingen die voor een bijzonder dagje uit zorgen. Je wordt vaak ontvangen door een gastvrije Brabantse ondernemer die je alles kan vertellen over de streek. Ga bijvoorbeeld naar kijk- en speelboerderij ’t Rundal. Hier zorgen de bijzondere dieren van boer Bert voor veel vermaak. Of ga naar kaasboerderij De Ruurhoeve, waar je veel streekproducten kunt krijgen. Op boerderij ’t Geitenboerke maak je kennis met alle facetten van een geitenboerderij. Meer weten over de Acht Zaligheden? Ga dan naar het Museum de Acht Zaligheden in Eersel.

 

In de omgeving van Camping TerSpegelt

De faciliteiten van Camping TerSpegelt