Camping Beekse Bergen, Hilvarenbeek,

Camping Beekse Bergen
Camping Beekse Bergen
Camping Beekse Bergen
Camping Beekse Bergen

Ontdek de kracht en schoonheid van de natuur tijdens een kampeervakantie op Camping & Vakantiepark Beekse Bergen. Overnacht in een bosrijke omgeving op loopafstand van alle dieren in het Safaripark. Samen even weg uit het dagelijkse leven!
De kampeerplaatsen op Camping Beekse Bergen beschikken over een 10 ampère (2300 W) stroompunt, een aansluiting op CAI (televisie) en eigen watertappunt.
Wil je de hond meenemen op kampeervakantie? Dat kan, want een aantal kampeervelden is speciaal ingericht voor kampeerders met huisdieren.

Op Vakantiepark Beekse Bergen vind je diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo kun je bijvoorbeeld zwemmen in het overdekte Junglebad, sporten en ontspannen, heerlijk lunchen en dineren of meedoen met het animatieteam. Daarnaast geniet je van:

Gratis wifi in alle accommodaties
Heerlijke bij te boeken arrangementen
Gratis vervoersmiddelen op het park
Een bosrijke omgeving die geschikt is voor huisdieren
Gratis en onbeperkt toegang tot 6 dagattracties
Een prachtige omgeving met veel leuke uitstapjes

Omgeving

Hilvarenbeek is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, ten zuidoosten van Tilburg.
Door de centrale ligging van deze gemeente is van alles binnen handbereik. De Efteling ligt op een klein half uurtje rijden. De Spoorzone van Tilburg is per fiets makkelijk bereikbaar en via de ouderwetse smokkelroute ben je binnen 10 minuten in België!

Er zijn vele mogelijkheden voor een mooie wandeling in de gemeente Hilvarenbeek. Loop een uitgezette route of laat je meenemen door een (natuur)gids. Natuur, cultuur, je vindt het hier!
En natuurlijk kun je ook je wandelschoenen aantrekken en zelf een mooie route uitstippelen via de wandelknooppunten.
Daarnaast zijn er in en rond de kernen wandelingen die je langs interessante of mooie plekjes voeren: de Ommetjes. Ze variëren in afstand en zijn als kant-en-klare route te verkrijgen bij het bezoekerscentrum. Een leuke manier om in korte tijd een indruk te krijgen van de omgeving!

 

In de omgeving van Camping Beekse Bergen

De faciliteiten van Camping Beekse Bergen