Mini Mundi , Middelburg,

Mini Mundi
Mini Mundi
Mini Mundi
Mini Mundi

Mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg dat op 15 mei 2009 zijn deuren opende. Het maakt deel uit van Zep Vrijetijdspark Middelburg en bevindt zich aan het Podium in de Mortierepolder. Het is een voortzetting van het voormalige Miniatuur Walcheren dat zich bevond aan het Molenwater in het midden van de stad.
Ontdek de markante gebouwen van Walcheren in het miniatuurpark Miniatuur Walcheren. Beleef de verschillende attracties van het pretpark en de buitenspeeltuin! En leef je helemaal uit in het paviljoen met de indoorspeeltuin en 0-4 land.

In het pretpark maak je met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje door het park in het treintje. Hier kun je zwieren en zwaaien in de schommelschuit of rondjes draaien in de 10 meter hoge ballonnentoren. Daarnaast kun je ook nog genieten van de authentieke draaimolen en de springende autootjes van de Jump Around, of lekker spelen in de buitenspeeltuin en op het draadcircus.

Mini Mundi beschikt over een zelfbedieningsrestaurant waar u terecht kunt voor een vers bakje koffie met appelgebak maar ook kunt genieten van heerlijke broodjes, vers gebakken pannenkoeken en natuurlijk een frietje! Het restaurant beschikt over een ruim zonnig terras met uitzicht op Miniatuur Walcheren!

Omgeving

Middelburg is een plaats in de Nederlandse provincie Zeeland, de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en hoofdstad van de provincie. De plaats ligt op het voormalige eiland Walcheren.
Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad. Waar ook de Zeeuwen zelf graag gaan winkelen of op een terras neerstrijken.
Middelburg is een stad met een eigen karakter. Er zijn verschillende pleinen met elk hun eigen uitstraling. De winkelstraten hebben een combinatie van landelijke ketens en lokale ondernemers. Met name op en rond de Markt vind je veel café’s en restaurants waar je tot laat in de avond op het terras kunt zitten.

Naast de weekmarkt op donderdag, worden er in Middelburg regelmatig andere markten georganiseerd, zoals een kunst- antiek- en ambachtenmarkt, een tweedehands boekenmarkt, een groente- en fruitmarkt, een rommelmarkt en een nachtmarkt.
De hoofdstad van Zeeland heeft het hele jaar door evenementen die zich vaak in en rond de binnenstad afspelen. Zoals de Mosselfeesten, met veel muziek en natuurlijk: mosselen. Of City of Dance, dat ooit als dancefeest met parade in de binnenstad begon. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig driedaags muziekfestival met allerlei stijlen.

 

In de omgeving van Mini Mundi

De faciliteiten van Mini Mundi