Camping de Meerpaal, Zoutelande,

Camping de Meerpaal
Camping de Meerpaal
Camping de Meerpaal
Camping de Meerpaal

Direct aan de voet van de duinen, omgeven door bos en aan de rand van het gezellige Zoutelande, vindt u Camping Vakantiepark de Meerpaal. Op ons park vindt u het grootste speelschip van Nederland, een waterspeeltuin, Brasserie de Meerpaal, een schoonheidssalon, shiatsu & massage studio Lavente en nog veel meer.
De strak ingedeelde toeristische staanplaatsen beschikken allemaal over privésanitair, een kraan, afvoer, elektra en tv-aansluiting. De plaatsen liggen op open velden achterin het terrein, gescheiden van de verhuuraccommodaties. Het terrein is autovrij. Vanaf de camping is er toegang tot het strand.

Camperplaatsen
Trekt u er graag op uit met uw eigen camper? Dan hebben wij mooie ruime luxe comfortplaatsen met privé sanitair, 16 ampère stroom, televisieaansluiting met digitale beeldkwaliteit (dvb-t) en draadloos internet waar u gratis gebruik van kunt maken.

Omgeving

Zoutelande is een dorp in de gemeente Veere in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen op het voormalige eiland Walcheren.
Zoutelande is een op toerisme gerichte badplaats en wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, de Zeeuwse Rivièra genoemd, naar de befaamde Zuid-Franse kust. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn. Zoutelande behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust; men treft er veel mogelijkheden tot overnachting aan, zowel bij particulieren als in hotels en pensions. Ook is er een uitgebreide middenstand, eveneens toegespitst op de vele (vaak Duitse) toeristen, en geconcentreerd rond een boulevard. In Zoutelande is er 's zomers markt op dinsdagen van 12.00 - 21.00 uur.

Zoutelande is klein, dus het kan zijn dat je hier in een korte tijd alles hebt gezien. Maar gelukkig is er van alles te beleven in de omgeving. Pak de fiets of auto en ga bijvoorbeeld naar Middelburg. In Middelburg kan je het oude Stadhuis bezichtigen of gezellig winkelen.

Zin om over een boulevard te struinen? Ga dan naar Vlissingen. Hier worden regelmatig leuke markten georganiseerd. En als je toch in Vlissingen bent in de meivakantie, dan is het een goed idee om het muzikale Bevrijdingsfestival te bezoeken.

In Westkapelle kan je voor twee euro (prijs volwassenen) de Vuurtoren beklimmen. Deze vuurtoren kan je ’s avonds vanaf vele campings zien schijnen.

 

 

 

In de omgeving van Camping de Meerpaal

De faciliteiten van Camping de Meerpaal