FarmCamps Stolkse Weide, Stolwijk,

FarmCamps Stolkse Weide
FarmCamps Stolkse Weide
FarmCamps Stolkse Weide
FarmCamps Stolkse Weide

Bij FarmCamps Stolkse Weide kampeer je echt bij de boer en krijg je een kijkje in de keuken en het boerenleven. Ga mee de koeien melken, maak echte boerenvla, een ritje op de traktor of scheer de schapen. Na je vakantie weet je zoveel van het boerenleven dat je eigen leven nooit meer hetzelfde zal zijn.! Op de boerderij van boer Wilco en boerin Durkje ontdek je een traditionele melkveehouderij in een oer-Hollands polderlandschap. Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.

Bij slecht weer duiken ze de grote speelzolder op of houden ze een hooigevecht in de Hooi Hooi Speelschuur. Voor de echte knuffelkonten zijn de konijntjes in de grote Knuffelschuur het helemaal. In de melkput neemt Boer Wilco de tijd om de kids te leren hoe ze een koe moeten melken, terwijl boerin Durkje van de verse melk overheerlijk roomijs maakt met de kinderen.

Op zondag is het familietijd voor het boerengezin en worden er geen extra activiteiten georganiseerd. Maar natuurlijk kun je op zondag naar hartenlust spelen en knuffelen met de dieren. Wil je er dus echt even helemaal tussenuit zonder ver te rijden, vergeet dan dit mooie stukje Nederland niet.

Bij Stolkse Weide logeer je in één van de 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het splinternieuwe sanitair gebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt, dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!
De luxe tenten staan op 2 ruime velden, met in het midden een sloot waar dé eye catcher, de mega Water Pret Weide, in een uitgediepte sloot is gebouwd. De sloot is rondom afgezet met een hek, dus het erf is absoluut veilig voor kleine kids.

Rondom het veld zie je de koeien en schapen grazen en de eendjes zwemmen in de slootjes. Iedere avond lopen de koeien in colonne achter de tenten langs om gemolken te worden.

Omgeving

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustig, doodlopend polderweggetje aan de rand van het dorp en is omgeven door weilanden. Op loopafstand ligt het dorp Stolwijk met winkels en restaurantjes. Op deze boerderij kun je niet met een eigen kampeermiddel logeren.

In de omgeving van FarmCamps Stolkse Weide

De faciliteiten van FarmCamps Stolkse Weide