Camping Parc du Soleil, Noordwijk,

Camping Parc du Soleil
Camping Parc du Soleil
Camping Parc du Soleil
Camping Parc du Soleil

Camping Parc du Soleil in Noordwijk is een heerlijk vakantiepark aan de kust van Zuid-Holland en door de ANWB beoordeeld met vier en een halve ster. Deze camping in Noordwijk ligt aan de rand van de duinen. Noordwijk is een bruisende badplaats. Vanaf de camping is het met de fiets slechts 7 minuten fietsen naar het strand en de zee.

Omgeving

Noordwijk is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het vakantiepark is gelegen op loopafstand van de duinen en in het hart van de Bollenstreek. Recht tegenover het park vindt u een uitgestrekt bollenveld dat in het voorjaar prachtig bloeit.

Noordwijk bestaat uit twee kernen: Noordwijk aan Zee en Noordwijk-Binnen. Noordwijk aan Zee was vroeger een vissersdorp en is tegenwoordig een populaire badplaats met de langste kuststrook van Nederland (+/- 13 kilometer lang). Op de Koningin Wilhelmina Boulevard en Koningin Astrid Boulevard vindt u diverse restaurants en strandtentjes waar u het hele jaar door terecht kunt voor koffie, lunch, een borrel of diner.

Noordwijk-Binnen heeft een rijke historie en kenmerkt zich vandaag de dag nog steeds door de bloementeelt. In de Oude Dorpskern vindt u vele monumentale gebouwen, waarvan een aantal ook van binnen te bekijken zijn.

Ook vindt u in Noordwijk een theater, bioscoop en diverse musea waar het hele jaar door diverse evenementen en tentoonstellingen worden georganiseerd.

In het jaar 2012 heeft Noordwijk een QualityCoast Gold Award ontvangen voor haar inspanningen om een duurzame toeristische bestemming te worden. Door het verkrijgen van deze onderscheiding/award is Noordwijk nu opgenomen in DestiNet, een atlas voor duurzaam toerisme wereldwijd
Natuurlijk kom je naar Noordwijk voor de zee en het strand. Maar vergeet het charmante Noordwijk Binnen niet. Bezoek de oude dorpskern, proef de sfeer en ervaar hoe een heel ander Noordwijk tot leven komt.

In de omgeving van Camping Noordwijkse Duinen zijn diverse attractieparken gelegen. Zo kun je in het voorjaar genieten van het fraai gekleurde Keukenhof en kun je jouw ruimtekennis ophalen in de Space Expo. Daarnaast zijn de attractieparken Duinrell en Linnaeushof een absolute aanrader voor gezinnen met kinderen.
In de duinen en langs het strand en zee, op loopafstand van het vakantiepark, kun je heerlijk wandelen, fietsen, uitwaaien, zonnen en zwemmen in de zee. Maar 

 

In de omgeving van Camping Parc du Soleil

De faciliteiten van Camping Parc du Soleil