Camping Duinrell, Wassenaar,

Camping Duinrell
Camping Duinrell
Camping Duinrell
Camping Duinrell

Camping Duinrell heeft een prachtige ligging in de duinen in Wassenaar. Naast de schitterende natuur is de camping het ideale vertrekpunt voor daguitstapjes naar Scheveningen, Den Haag of Amsterdam.We hebben maar liefst veertien kampeervelden waar je helemaal je eigen plekje kunt creëren. Overnachting op onze camping is altijd inclusief toegang tot het attractiepark én onbeperkt toegang tot het buitenbad van het Tikibad.

Camping Duinrell beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten. Dagelijkse boodschappen kunt u in de supermarkt kopen. Wanneer u geen zin heeft om tijdens uw vakantie te koken kunt u een heerlijk hapje eten in het restaurant, de pizzeria of in het pannenkoekenhuis. Naast alle faciliteiten biedt camping Duinrell tal van activiteiten waardoor u en uw kinderen zich geen moment zullen vervelen! Wat dacht u van een potje tennis, midgetgolf, bowlen of volleybal? Voor de avontuurlijke vakantiegangers staan karts klaar.

Omgeving

Wassenaar is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.Wassenaar bestaat uit een dorpskern met daaromheen een bosrijke omgeving met villa's en landhuizen. Vele hiervan zijn vanouds buitenplaatsen, zomerverblijven voor welgestelde stedelingen.
Een deel van Wassenaar is een beschermd dorpsgezicht en ook de landgoederenzone ten zuiden van Wassenaar is een beschermd dorpsgezicht. Verder zijn er meer dan 300 rijksmonumenten en 115 gemeentelijke monumenten. Tevens zijn er enkele oorlogsmonumenten.

Ontdek de prachtige natuur rondom Duinrell, geniet van het mooiste strand van Nederland, bezoek Wassenaar of een van de grote steden in de buurt.

In de Langstraat vind je alle winkels die je nodig hebt tijdens je vakantie. Scoor een cadeautje voor je zelf in de leuke boetiekjes en haal de laatste praktische dingen bij Hema of Blokker. Ook vind je er diverse kledingwinkels, schoenenwinkels en drogisterijen.Vakantie, hét moment om even heel lief voor jezelf te zijn. In Wassenaar kan dat heel goed met de vele cafeetjes en restaurantjes. Voor een toetje ga je naar ijsmeester Luc blok van Luciano. Bij Luciono maak jij een lekkere combi van de allerbeste ijssmaken. Dat wordt smullen!Een dagje struinen over de plaatselijke markt hoort bij het echte vakantiegevoel. In Wassenaar kan dat natuurlijk ook. Elke dinsdag is het markt op het Berkheiveld (tegenover Duinrell). Hier zijn broodjes, vers fruit en een heleboel ander lekkers te koop. Tussen april en oktober vind je in de van Hogendorpstraat elke eerste zaterdag van de maand de Puur Natuur Markt. Zo’n 25 kramen met heerlijke én eerlijke producten die je direct nuttigt of meeneemt naar Duinrell.

 

In de omgeving van Camping Duinrell

De faciliteiten van Camping Duinrell

Door: Esther

Waardering: 8 / 10
Verbleven van 23-07-2018 tot 27-07-2018
Bericht: Wij zaten vorig jaar op deze camping. het zwembad is superleuk voor zowel kinderen als volwassenen. De accommodatie's verschillen per aanbieder. Zeker de moeite waard.
Geschreven op: 28-03-2019