Restaurant Bosrijk , Roermond,

Restaurant Bosrijk
Restaurant Bosrijk
Restaurant Bosrijk
Restaurant Bosrijk

Voor een heerlijk à la carte diner komt u dineren bij Restaurant Bosrijk Roermond. In het restaurant geniet u van een wisselend menu en diverse seizoen- en streekgebonden specialiteiten. De culinaire hoogstandjes worden door de chef-kok en zijn keukenbrigade met passie bereid.

Voor een uitgebreid ontbijtbuffet, smakelijke lunch, gezellige high tea of heerlijk diner zit u bij Restaurant Bosrijk Roermond goed. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden de meest heerlijke, typerende gerechten uit de streek waaronder het bekende ‘Limburgs Zoervleisj’. De menukaart varieert elk seizoen waardoor u elke keer weer geniet van smaakvolle gerechten. Daarnaast maakt de ongedwongen ambiance uw avondje uit compleet.

Gezellige bar en terras
Voor een klein hapje en drankje kunt u terecht in de hotelbar. Bij mooi weer is het terras een heerlijke plek om even bij te komen. Ook hier kunt u een hapje en een drankje, uitgebreide lunch of compleet diner nuttigen. Op zomerse dagen wordt er hier zelfs een barbecue georganiseerd waarbij het u aan niets zal ontbreken. Bovendien heeft u vanaf het terras een prachtig uitzicht over Nationaal Park De Meinweg.

Openingstijden
Ontbijt maandag - vrijdag: 06:30 - 10:00 uur
Ontbijt zaterdag - zondag: 07:00 - 10:30 uur
Lunch en diner: 11:00 - 21:00 uur

Omgeving

Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg.Roermond is een toeristische stad en dankt dat met name aan het winkelaanbod en aan de Maasplassen. Deze plassen, die ontstaan zijn door het baggeren van grind, worden vooral in de zomer gebruikt door veel recreanten.
In 2001 werd in de stad het Designer Outlet Roermond van McArthurGlen gevestigd, een van de grootste winkelcentra van Nederland. Het winkelgebied is met het stadscentrum van Roermond verbonden door een voetgangerspassage onder de N280. Het uitgaansleven van Roermond concentreert zich voornamelijk op en rondom het Stationsplein en de Roerkade, waar cafés en terrassen het straatbeeld bepalen. Vooral in de zomermaanden strekken de terrassen zich tot ver over het plein en de kade uit.

De gemeente Roermond is rijk aan cultureel erfgoed. Zowel in de historische binnenstad als in de stadsdelen van Roermond vind je veel historische (kerk)gebouwen. De stad Roermond is sinds 1559 bisschopsstad met de Christoffelkathedraal als blikvanger. Roermond is ook de stad van rijksarchitect Pierre Cuypers, de architect van het Rijksmuseum en Centraal Station in Amsterdam. Het Kapellerkwartier, net buiten het centrum is een oase van verering en bezinning.

In de omgeving van Restaurant Bosrijk

De faciliteiten van Restaurant Bosrijk

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: